Ladattavaa sisältöä Namcolta

Kirjoittanut: Livegamers

25.11.2010

Pac-Man Championship Edition DX ilmestyi Xbox Live Arcadeen jo viime viikolla, mutta Playstation Networkissa peli näki päivänvalon vasta tänään. Uusi Pac-Man ei ole vain kasvojenkohotus kolme vuosikymmentä sitten julkaistulle alkuperäiselle teokselle, vaan se on kokenut myös paljon pelillisiä uudistuksia. Championship Edition DX sisältää Score Attack -pelimuodon lisäksi kaksi muuta pelimuotoa, Time Trialsin ja Ghost Combon. Namcolla uutta Pac-Mania kuvataan intensiivisimmäksi tähän asti.
Pac-Man Championship Edition DX on nyt jakelussa Xbox Live Arcadessa 800 Microsoft-pisteen hinnalla. Playstation Networkissa pelistä saa pulittaa 9,99 euroa.

Namco Bandai julkaisi eilen myös ladattavan sisältöpaketin Enslaved: Odyssey of the Westiin. Pigsy´s Perfect 10 -niminen DLC tuo pelin tarinaan uuden sivujuonen. Paketti mahdollistaa myös pelin ja sivutarinan pelaamisen 3D:nä.

Pelin kokemisen kolmiulotteisena vaatii 3D-teknologiaa tukevan television sekä 3D Active Shutter -kakkulat. Kaksiulotteisten HDTV:n omistajat pääsevät nauttimaan kolmiulotteisuudesta ostamalla TriOviz Inficolor 3D -lasit laitteen valmistajan kotisivuilta.

Lisätietoja peleistä saat Namco Bandain sivuilta.

Lähde: Lehdistötiedote