Lähiviikkojen Arcade-pelit julki

Kirjoittanut: Livegamers

05.12.2007

Näin joulun kynnyksellä on tulossa kovia nimikkeitä jo yli 100 julkaistun Xbox Live Arcade-pelin jatkoksi. Tässä paljastetut pelit:
“Arcadian Warriors” (Sierra Online). Sierralta ilmestyvä Arcadian Warriors tuo Arcadeen kovaa mäiskintämeininkiä sankarillisten, muotoamuuttavien soturien innoittamana. Peli sisältää Live-tuen.

“Brain Challenge” (Gameloft). Kännykkäpeleistä tuttu Gameloft tuo Arcadeen aivojumppaa. Pelissä luvataan olevan matemaattisia ongelmia, sekä logiikkaa ja muistia vaativia tehtäviä. Kyseinen peli on ilmestynyt jo kännyköille.

“GripShift®” (Sidhe Interactive). GripShift on sekoitus puzzle-ratkaisua ja kaahailua stunttien kera. Peli tulee sisältämään jopa huikeat 120 tasoa pelaajien iloksi. Kyseinen peli on jo ilmestynyt PSP:lle aikoja sitten ja pelintekijät ovat luvanneet pistää Gripshiftin graafisen ulkoasun uusiksi.

“N+” (Slick Entertainment and Metanet Software Inc.). Ninjahyppelyä pulmanratkonnan ja tyylikkään ulkoasun kera: miltä kuullostaa? Kyseiseen peliin luvataan myöskin hyvää Live-tukea ja kenttäeditoria.

“Omega Five” (Hudson Entertainment). Omega Five on tulevaisuuden teräväpiirtoammuskelu todella komeilla grafiikoilla. Peliä lupaillaan täksi talveksi.

“Poker Smash” (Void Star Creations). Viime E3-messuilla näytillä ollut Poker Smash tuo myöskin puzzlea Arcadeen pelikorttien innoittamana. Pelin hienot HD-grafiikat ja korttien pamaukset ajanhidastusefekteillä tulevat tekemään vaikutuksen myös pokeripelaajiin.

“Rez HD” (Q Entertainment). Monelle klassikko, mutta monelle myös aika tuntematon musiikkipeli. HD-grafiikoilla höystetty Rez sekoittaa musiikin tahtiin kevyttä räiskintää ja puzzle-pulmia.

“Sensible World of Soccer” (Codemasters). Kauan odotettu jalkapalloklassikko saapuu vihdoin Arcadeen. Peli on moderni HD-versio nopeasta ja hauskasta jalkapallopelistä, jossa luvataan olevan monia pelimuotoja pikapelistä uramuotoon.