Liigoja siellä ja turnauksia täällä

Kirjoittanut: Livegamers

18.10.2005

LIIGAT
Pro Evolution Soccer 4 -liiga on päättynyt ja voittajaksi selviytyi klasu, joka oli täysin ylivoimainen 27 voitollaan. Toiseksi selviytyi Paavi, joka haki lisämenestystä myös Cupin voitolla. Molemmille voittajille lähtee palkinnoksi PES4-paidat sekä merkinnät Hall of Fame -sivulle ja profiiliin. Tarkemmat tiedot löytyvät täältä.

Counter-Strike 05 -liiga on myös päättynyt. Hieman yli kolmen kuukauden mittaisen liigan voittajaksi selviytyi 5ber -klaani 12 voitolla. Toiseksi tuli north-connection ja kolmanneksi tiensä taisteli Finnish Burning Rangers {FBR}. Tarkemmat tiedot löytyvät täältä. 5ber on myös tällä päivämäärällä ansainnut itselleen Hall of Fame -merkinnän sekä VIP-klaani -statuksen.

Ghost Recon 2: Summit Strike -liiga on täydessä vauhdissa ja voittaja selviää pian. Tällä hetkellä kärjessä on Wicked Finns (WF) -klaani. Liigan tilastot löytyvät täältä.

TURNAUKSET

Halo 2 – Missions -turnaus on täydessä vauhdissa jo kolmannella kierroksella ja kolmen viikon kuluttua selviävät tehtäväpohjaiset mestarit. Turnauksen kulkua pystyy seuraamaan täällä.

Project Gotham Racing 2 – Road to PGR3 -turnaus järjestetään viikonloppuna ja ilmoittautumisaikaa on vielä torstaihin asti. Lisätietoja säännöistä ja palkinnoista sekä ilmoittautumisen löytää täältä.

Far Cry – Suomen Robinson -turnaus alkaa 27.10 ja mukaan mahtuu vielä muutama joukkue. Säännöt ja ilmoittautuminen löytyvät täältä.

Livegamers onnittelee voittajia sekä kiittää osallistujia jännistä hetkistä. Lisäksi toivotamme tsemppiä kaikille, joilla pelit ovat vielä kesken tai vasta alkamassa.