Lips: Party Classics biisilista julki

Kirjoittanut: Livegamers


Microsoft julkisti Lips: Party Classics -pelin kappalelistan.
Uuden Lips-pelin kappalelistalta löytyy 40 kappaletta. Peli tukee nyt myös USB-mikrofoneja, joten Rock Bandin sekä Guitar Hero -pelien omistajat voivat käyttää soitinpakettien mukana tulleita mikrofoneja Lips-pelin kanssa.

Mukana on kappaleita muun muassa seuraavilta artisteilta: Maroon 5, The Cure, Black Eyed Peas, Amy Winehouse, Poison, Spice Girls, Village People, KISS, Tiffany, Gloria Gaynor, ja The B-52’s

Party Classics sisältää seuraavat kappaleet:

Doctor Jones – Aqua
Let’s Get It Started – Black Eyed Peas
Rhythm of the Night – DeBarge
Groove Is In The Heart – Deee-Lite
I Will Survive – Gloria Gaynor
I´m Too Sexy – Right Said Fred
Y.M.C.A. – Village People
You´re Beautiful – James Blunt
I Want to Know What Love Is – Foreigner
She Will Be Loved – Maroon 5
To Be With You – Mr. Big
Addicted To Love – Robert Palmer
Every Rose Has Its Thorn – Poison
Kiss Me – Sixpence None The Richer
When a Man Loves a Woman – Percy Sledge
Is This Love – Whitesnake
Love Shack – The B-52’s
Tubthumping – Chumbawamba
I Touch Myself – Divinyls
Live is Life – Opus
Shiny Happy People – R.E.M
Wannabe – The Spice Girls
Red Red Wine – UB40
Rock and Roll All Nite – KISS
What’s Up – 4 Non Blondes
Word Up – Cameo
Friday I´m in Love – The Cure
Laid – James
Black Velvet – Alannah Myles
True Faith – New Order
I Think We’re Alone Now – Tiffany
Rehab – Amy Winehouse
It´s Not Unusual – Tom Jones
American Pie – Don McLean
My Sharona – The Knack
Sweet Home Alabama – Lyrnyrd Skynyrd
Brass in Pocket – The Pretenders
Unchained Melody – The Righteous Brothers
These Boots Are Made For Walking – Nancy Sinatra
Son of a Preacher Man – Dusty Springfield

Lähde: Lehdistötiedote