Lisää Destinyn tulevaa kaivettu esiin

Kirjoittanut: Livegamers

15.04.2015

Destinyn tulevaisuutta innokkaasti kaivavat ”datan louhijat” ovat löytäneet vastikään päivitetystä pelistä lisää tulevaa materiaalia. Löydösten perusteella peliin lisätään jopa kaksi uutta sosiaalista aluetta, eli Tornin kaltaista paikkaa. Reefille avautuu House of Wolves -laajennuksen myötä Queen´s Bay -niminen paikka, jossa aukeavat muun muassa Reefin bountytehtävät. Queen´s Bayltä päästään myös Prison of Elders ja Trials of Osiris -aktiviteetteihin.
Löydöksien joukossa on myös mainintoja Halls of Amentet -paikasta, joka on niin ikään sosiaalinen alue, joka myös vaatii erillistä mainetta, jota saadaan Trials of Osiris -aktiviteetista. Eurogamerin mainitsemassa spekulaatiossa arvellaan kyseessä olevan kolmen pelaajan pieni sosiaalinen alue.

Uusi strike sijoittuu Kuuhun ja on nimeltään The Shadow Thief. Strikessä pelaajien on ujuttauduttava Fallen Ketch -alukseen ja tapettava sisällä Taniks-Syn.

House of Wolvesiin on tulossa kolme moninpelikenttää, mutta datankaivajat ovat löytäneet viitteitä viidestä kartasta. Black Shield -kenttä sijoittuu Phobokseen, joka on yksi Marsin kuista. Tämä taas antaa ymmärtää, että pelaajat pääsevät myös Phobokseen jossain muussakin muodossa. Viides kenttä, MM Test Factory, jää toistaiseksi vielä ilman tarkempaa infoa.