Lisää paikkoja Halo 3:n beta-testiin!

Kirjoittanut: Livegamers

12.12.2006

Livegamers antaa ilman beta-paikkaa jääneille jäsenilleen toisen mahdollisuuden päästä testiin mukaan. Seuraavana vuorossa on luovuutta vaativa kilpailu, jossa on jaossa jopa 15 beta-paikkaa!
Kilpailuun voi osallistua seuraavilla Halo-aiheisilla tuotoksilla:
– novelli
– runo
– artikkeli/aineisto-aine
– sarjakuva
– piirros
– kuvankäsittely (tietokoneen työpöydän taustakuva)
– animaatio
– video

Tyylilaji teoksissa on vapaa, eli kaikki tuotokset aina humoristisista fiktiivistä kirjoituksista vakaviin analyyttisiin artikkeleihin käyvät. Teokset arvioidaan ylläpidosta koostuvan raadin kesken ja voittaneet tuotokset julkaistaan sivuillamme. Tekijät siis luovuttavat teoksensa Livegamersin käyttöön.

Kilpailuun voi osallistua lähettämällä sähköpostilla tuotoksensa osoitteeseen: kilpailu(at)livegamers.info – kilpailuun osallistuvat pitää otsikoida: ”*Käyttäjänimesi* – Halo 3 beta-kilpailu”. Videoteokset pitää laittaa sivustoille, jotka sopivat niiden katseluun (esim. YouTube). Tällöin sähköpostilla lähetetään linkki kyseiseen tiedostoon. Vain 12.-27.12. välisenä aikana lähetetyt tuotokset hyväksytään mukaan kilpailuun. Osallistumalla vakuutat myös olevasi vähintään 16-vuotias. Jos olet voittanut beta-paikan jossain toisessa yhteydessä, niin älä osallistu – vain yksi koodi jaetaan per käyttäjä.

Aineisto-aineissa/artikkeleissa pitää lähettää mukana siinä käytetyt mahdolliset lähteet, videoiden, animaatioiden, kuvankäsittelyjen ja piirroksien lähettäjien pitää pystyä todistamaan tehneensä tuotoksen itse (esim. nimi videon lopputeksteissä). Lisäksi osallistumalla kilpailuun vakuuttaa, että on tehnyt tuotoksen itse. Jos tekijänoikeuksia on jonkin teoksen kohdalla rikottu, niin kyseisen teoksen lähettäjä suljetaan kilpailun ulkopuolelle.

Voittaneet ja muuten hyvin ansioituneet tuotokset julkaistaan sivustolla artikkelin muodossa, joten nyt luovuus jylläämään ja Halo-tietämys hyötykäyttöön!