Lisää zombiräiskintää luvassa

Kirjoittanut: Livegamers

01.09.2012

Deep Silver julkisti tietoa ensi vuonna saapuvasta Dead Island Riptidesta. Seuraava teksti saattaa sisältää pieniä spoilereita.
Ryhmä kauniilta Banoin lomasaarelta selvinneitä jatkaa taistelua hengestään Dead Island -pelisarjan jatko-osassa. Painajaismaisesta koetuksesta selvinnyt joukkio evakuoidaan sotilasaluksen kannelle turvaan helikopterilla, mutta ei aikaakaan kun merellä mylvivä myrsky tekee tuhojaan ja saattaa selviytyjät hengenvaaraan yhä kasvavien aaltojen iskiessä laivaan. Kaiken kukkuraksi uusi zombimutaatio on vallannut lähisaariston, joka alkaa tulvimaan ja täyttyy jätteestä monsuunin jäljiltä. Tulvien vuoksi ainoa liikkumiskeino on veneellä ja näkyvyys on paikoitellen huono muuttuvien sadeolosuhteiden vuoksi.

Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Mukaan liittyy viides hahmo, jolla on omat erikoistaitonsa. Näitä tarvitaan pian, kuten kaikkien muidenkin ryhmän jäsenien. Pelaajien tehtävänä onkin hyödyntää kaikkien hahmojen taitoja, ja yhteistyötä helpottamaan on lisätty uusi kommunikaatio-ominaisuus.

Dead Island Riptide julkaistaan ensi vuonna Xbox 360:lle, Playstation 3:lle sekä PC:lle. Lisätietoa pelistä saa sen kotisivuilta.

Lähde: Lehdistötiedote