Lisäinfoa Hello Gamesin eeppisestä sci-fi seikkailusta

Kirjoittanut: Livegamers

10.12.2013

Hello Games nappasi monen pelaajan huomion No Man´s Skyn julkistuksella viikonloppuna järjestetyssä VGX-peligaalassa. Nelihenkinen indiestudio järjesti maanantaina pelimedioille tilaisuuden, jossa pelin ideaa avattiin hieman.
Pelaaja heitetään universumin laidalle tehtävänään saavuttaa sen keskus. Tämä kuitenkin vaatii Hello Gamesin Sean Murrayn mukaan älykkyyttä, mielikuvitusta ja yhteistyötä.

Pelaajat voivat vapaasti tutkia universumia, ja jokainen löydetty planeetta sisältää oman uniikin ympäristönsä ja ekosysteemin. Jokaisella planeetalla pelaaja ei välttämättä ole ravintoketjun huipulla, kuten julkistustraileri jättiläismäisine käärmeineen osoitti.

Pelaajat pudotetaan yhteiseen maailmaan netin välityksellä, joten sitä mukaa kun ihmiset löytävät uusia planeettoja ja paikkoja, niin ne aukeavat myös muille pelaajille. Pelaajat voivat tehdä ”merkittäviä muutoksia” löytämiinsä paikkoihin ja ne tulevat säilymään pelaajille, jotka löytävät kyseisen paikan vasta myöhemmin.

Löytöretkeilyn lisäksi peli tarjoaa myös avaruustaisteluita sekä maalla tapahtuvaa perinteisiä fps-taisteluita.

Pelin julkaisualustoja ei ole vielä kerrottu, mutta Murrayn mukaan Hello Games pyrkii tuomaan pelin ainakin next-gen konsoleille.