Lisäinfoa Xbox Onen nauhoituksesta ja Kinectistä

Kirjoittanut: Livegamers

24.07.2013

Microsoft on kertonut lisää Xbox Onen ominaisuuksista juuri päättyneillä Comic Con -messuilla.
Xbox Onessa on mukana ominaisuus nimeltä ”Project Upload”, jonka aikana One nauhoittaa automaattisesti viisi viimeistä minuuttia pelistä. Playstation 4:n vastaava aika on lähteestä ja huhusta riippuen 7-15 minuuttia. Myös kesken pelin tapahtuvia mukavia sattumia saa tallennettua sanomalla Kinectille sanat ”Xbox Record”, jolloin One tallentaa automaattisesti viimeiset 30 sekuntia pelistä.

Myös pelaajan oma avatar käy läpi muutoksia. Kinectiä hyväksikäyttämällä voi ladata omat kasvonsa avatarille, sekä painoindeksin, eli toisinsanoen ruumiinrakenteen, jolloin avatarista voi tehdä hieman realistisemman.

Uutta Kinectiä voi käyttää niinkin lähellä kuin metrin säteellä ja se tunnistaa erilliset sormet kolmen metrin päähän. Tämä auttaa ainakin pienen asunnon omistavia.

Xbox SmartGlass -ohjelmaa voi käyttää verkkopelien sopimiseen kesken toisen pelin. Esimerkiksi pelatessasi toista peliä, voit kutsua kavereita pelaamaan toista. Kun kaikki ovat hyväksyneet kutsut, vaihtaa One automaattisesti peliä.