Lisätietoa uhkapelien mekasta

Kirjoittanut: Livegamers

14.02.2007

IGN-pelisivusto on saanut käsiinsä lisätietoja tulevasta Rainbow Six: Vegas -laajennuspaketista.
Sivuston saamien tietojen mukaan paketti tulee sisältämään viisi uutta moninpelikenttää ja kaksi uutta pelimuotoa. Näistä viidestä uudesta kentästä kolme on kokonaan uusia ja kaksi ennestään tuttujen Killhousen ja Border Townin modifikaatioita.

Kokonaan uudet kentät ovat nimeltään Doscala Restaurant, Marshalling Yard ja Roof. Doscala Restaurant -kentässä pelaajat pääsevät nauttimaan italialaisravintolan tunnelmasta, Marshalling Yard -kenttä tarjoaa taasen hieman ränsistyneempää ympäristöä ja Roof-kenttä sisältää meksikolaista kahvinpaahtoaromia aidoimmillaan.

Kaksi uutta pelimuotoa ovat jo monille pelaajille tutuiksi tulleet Assassination ja Total Conquest.

Assassination-pelimuodossa yksi joukkeen pelaajista on suojattina, joka tulee muiden saman puolen pelaajien avustamana saattaa perille pakoalueelle, toinen joukkue pyrkii luonnollisesti estämään tämän tehtävän.

Total Conquest -pelimuodossa joukkueet kilvoittelevat kolmen eri tutkayksikön herruudesta, tuttuun tapaan tutkayksiköiden yhteenlaskettu hallussapitoaika ratkaisee voittajan.

Päivityspaketti julkaistaan Xbox Liven Kauppapaikalla maaliskuun loppupuolella ja se tottelee nimeä Player´s Pack Red Edition. Lopullisesta hinnasta ei ole tietoa.