Lisätietoa Xbox Live Visionista

Kirjoittanut: Livegamers

16.08.2006

Microsoft paljasti lisätietoa tulevasta Xbox Live Vision -kamerasta Seattlessa järjestettävillä Gamefest-messuilla. Aikaisemmin on kerrottu, että kamera tulee toimimaan pitkälti Playstationin Eye Toy -kameran tavoin, eli se aistii pelaajan liikkeet kameran edessä ja siirtää nämä peliin.
Kameran mukana tulee TotemBall-peli, joka käyttää hyväkseen liikkeentunnistusta. Muita liikkeentunnistavia pelejä ei ole vielä julkistettu, mutta Microsoftin edustajan mukaan lukuisia on kehityksessä.

Kameraa voi myös käyttää joidenkin pelien kanssa – näitä ovat esimerkiksi UNO, joka sallii videokeskustelun pelin aikana ja Activisionin julkaisema World Series of Poker, jossa voi tehdä itsensä näköisen pelaajan. Microsoftin vaitonaisuus muista ominaisuuksista, kuten oman kuvansa lisääminen Gamercardiin kuvakkeeksi, antaa ymmärtää, ettei yhtiö ole vieläkään keksinyt ratkaisua järjestelmän väärinkäytöksien estämiselle.

Yhdysvaltalainen Gamestop-kauppa on listannut kameran sivuille hintaan 39,99 dollaria ja julkaisupäiväksi on kerrottu 19.9. Microsoft ei kuitenkaan ole vielä vahvistanut hintaa ja julkaisuajankohtaa.