Lisätietoja Conanista

Kirjoittanut: Livegamers

08.09.2007

THQ:n tiedottaja on antanut lisätietoja Robert E. Horwardin luomasta Hyborian-fantaasiamaailmaan sijoittuvasta seikkailupeli Conanista. Tiedottaja kertoi, että Pelissä tullaan kuulemaan Golden Globella palkitun näyttelijän, Ron Perlmanin (Halo 2, Fallout, Hellboy) ääntä. Perlmanin ääntä tulee, kenenkäs muunkaan, kuin itsensä Barbaari Conanin suusta.
THQ kertoi myös luotsanneensa pelin tarinan kirjoittajaksi kokeneen Susan O’Connorin sekä pelin musiikin säveltäjäksi palkitun Michael Reaganin. Ensin mainittu O’Connor on lahjakas pelien tarinoiden kirjoittaja. Hän on työskennellyt jo yhdeksän vuoden ajan pelien tarinoita kehittäen, ja on työstänyt tarinoita niin rooli- kuin ammuskelupelehin.

Conanin pelimusiikin säveltäjäksi nimetty Michael Reagan on palkittu muun muassa Grammylla. Hän on toiminut säveltäjänä useassa pelissä(God of War, Van Helsing, Brute Force) ja työskennellyt monen pelin sekä elokuvan äänenkehityksessä.

Conan ilmestyy kauppojen hyllyille näillä näkymin kuluvan vuoden lokakuussa. Lisätietoa sekä mediaa pelistä löydät sen sivustolta.