Lisätietoja: Knights of the Old Republic: The Sith Lords

Kirjoittanut: Livegamers

29.04.2004

Internetissä on liikkunut varmentamattomia tietoja menestyksekkään KotORin seuraajasta, Knights of the Old Republic: The Sith Lordsista. Tiedot ovat lähteneet liikkeelle Microsoftin pelisivustolta GamesRadar.comilta.
Peliä kehittää tällä kertaa Obsidian Entertainment, yhteistyössä ensimmäisen osan kehittäjän Biowaren kanssa. Pelin julkaisee Lucasarts.

The Sith Lords tulee huhujen mukaan sijoittumaan viisi vuotta KotORin jälkeen. Galaksi on kaaoksessa, Vanha Tasavalta on kaatumisen partaalla ja Jedi-järjestö on tuhoutunut. Mitä näiden tapahtumien ja ensimmäisen osan välillä on tapahtunut, sitä ei kerrota. Pelaajan hahmo on karkoitettu Jediritari, joka palaa maanpaostaan ja huomaa olevansa viimeinen Jedeistä.

Aikaisemmin hyväksi havaitut pelin osa-alueet tulevat säilymään ennallaan, joten suurta pelkoa ei pitäisi olla. Huhujen mukaan pelimekaniikka tulee kokemaan suurimman muutoksen. Mukaan lisätään myös pikavaihtonappi aseille. Pelaajan teot tulevat myös vaikuttamaan seurueeseen, joten tällä kertaa Jedit eivät pelkästään toru sinua, kun teet pahan teon, vaan he saattavat myös alkaa käyttäytymään samalla tavalla. Peliin lisätään myös uusia Force kykyjä, kuten Dark Side Rage, Battle Meditation, Force Sight ja Force Clairvoyance.

Pelin pitäisi ilmestyä Xboxille ja PC:lle vuoden 2005 helmikuussa.
Pelin julkaisija Lucasarts ja kehittäjä Obsidian Entertainment eivät ole varmistaneet kyseisiä tietoja, mutta ensi kuun E3-messuilla on lisätietoja varmasti odotettavissa.