Lisätietoja PGR4:n uudesta pelimuodosta

Kirjoittanut: Livegamers

18.09.2007

Project Gotham Racing –pelisarjan kehittäjä, Bizarre Creations, on julkistanut sivuillaan tietoja seuraavan PGR:n uudesta pelimuodosta. Pelimuoto on nimeltään Gotham Career, ja siinä pelaajat pääsevät luomaan itselleen oman kuskin nimineen ja kansallisuuksineen. Bizarre ilmoitti aiemmin säästäneensä edellisistä osista tutun Career-muodon, jossa kerättiin mitaleja, muutettuaan sen nimen ensin Arcade Modeksi.
Gotham Career –muodossa pelaaja pääsee nimenmukaisesti luomaan hahmolleen uran. Pelaaja aloittaa uransa maailmanlistan häntäpäästä, sijalta 72. Pelissä on siis 71 täysin uniikkia tekoälykuskia, joilla kaikilla on oma ajotyylinsä, nimensä ja kansallisuutensa, kuten pelaajan omalla hahmolla. Pelaajan päämääränä kyseisessä pelimuodossa on päihittää kaikki 71 tekoälykuskia ja nousta täten maailman parhaaksi kuljettajaksi. Tämän saavuttamiseksi pelaajan on ajettava monia erilaisia kisoja läpi, joita ovat: Championchipit, Invitationalit sekä Majorit.

Championshipit ovat mestaruussarjoja, jotka sisältävät monta eri kisaa, joissa kussakin ansaitaan pisteitä sijoituksen mukaan. Voittajaksi selviää parhaimmat yhteispisteet kerännyt kuljettaja. Invitationalit ovat kutsukisoja, joissa pelaajalle heitetään haaste. Mikäli pelaaja onnistuu päihittämään haasteen, hän ansaitsee esimerkiksi uuden ajokin. Majorit ovat kaikkein merkittävimpiä kisoja koko pelissä. Niistä ansaitaan eniten pisteitä, joilla kavutaan maailmanlistalla ylöspäin, täten ne ovat myös kaikkein haastavimpia kisoja. Majoreita järjestetään muun muassa pelaajan siirtyessä mantereelta toiselle.

Project Gotham Racing 4 julkaistaan yksinoikeudelle Xbox 360:lle näillä näkymin lokakuun 12. päivä. Lisätietoja sekä mediaa löytyy sen sivustolta.