Lisätietoja: Thief: Deadly Shadows

Kirjoittanut: Livegamers

02.05.2004

Eidos Interactive ilmoitti toissapäivänä, että ainakin Yhdysvaltojen osalta Thief: Deadly Shadowsin uusi julkaisupäivä on 26.5. Euroopan osalta tietoja ei ole julkistettu, mutta luultavimmin peli ilmestynee kesäkuun puolessa välissä.
Thief: Deadly Shadowsissa pelaaja on mestarivaras Garret. Garretin elämäntehtävä on ottaa rikkailta ja antaa itselleen, joten mikään perinteinen sankari ei ole kyseessä. Pelin tapahtumapaikkana toimii kaupunki, joka on nimetty yksiselitteisesti vain Cityksi. Taikuus ja teknologia yrittävät elää rinta rinnan tässä keskiaikaa muistuttavassa ajanjaksossa, mutta heikoin tuloksin. Garret on väsynyt maailmaan ja haluaisi vain tehdä työtänsä rauhassa, mutta asiat harvemmin toimivat tällä tavalla…

Garret vedetään kuitenkin mukaan salajärjestöjen juoniin ja yhtäkkiä hän huomaa yrittävänsä estää ennustusta toteutumasta. Ennustuksen mukaan maailma on syöksymässä pimeälle ajalle ja Garretin tehtävänä on varastaa ikivanhoja esineitä, joilla tämä voidaan estää. Jokin menee kuitenkin pieleen; suorittaessaan tehtäväänsä Garret huomaa herättäneensä ikivanhan pahuuden.

Tarkemmat tiedot:

-Thief: Deadly Shadowsissa pelaaja voi valita ulkoisen kuvakulman, tai pelata ensimmäisestä persoonasta.
-Mullistava Body Aware-mekaniikka antaa mahdollisuuden katsella omaa ruumistansa ensimmäisestä persoonasta.
-Äärettömän realistiset ja elävät varjoefektit. Jokainen varjo on merkittävä Garretin selviytymisen kannalta ja jokainen esine, sekä ihmiset heittävät realistisia varjoja.
-Laaja valikoima erilaisia välineitä tehtävien suorittamiseen.
-Elävä kaupunki, jossa voi vapaasti seikkailla tehtävien välillä. Jokaiseen rakennukseen voi murtautua.
-Pirullisen nerokas tekoäly, joka haastaa pelaajan ajattelemaan.

Pelin kotisivut: Thief: Deadly Shadows