Livegamers goes football

Kirjoittanut: Livegamers

01.03.2006

Livegamersin järjestämä Pro Evolution Soccer 5 -turnaus on päättynyt ja voittajaksi selviytyi jälleen kerran Draugen. Draugen muistetaan ja tunnetaan LG:n vaikeimpana proevonistina ja hänen meriitteihin kuuluu muun muassa edellisen PES4-turnauksen voitto.
Hopeaa turnauksessa ansaitsi Jermu, joka hävisi finaalin yhteismaalein 1-4. Molemmille pelaajille lähetetään pelipalkinto hyvästä suorituksesta. Livegamers onnittelee voittajia ja kiittää kaikkia osallistujia hyvistä peleistä.

Mutta…

…pelit eivät lopu vielä tähän, koska Tilt.tv ja Livegamers järjestävät yhteistyössä toisen PES5-turnauksen. FC Nörtit -turnauksessa pelataan kuten edellisessäkin, mutta voittaja pääsee lisäksi pelaamaan FC Nörttien parasta virtuaalifutaajaa vastaan.

Harvinaislaatuisen ottelun lisäksi mestari voittaa itselleen upouuden Samsungin 23 tuumaisen laajakuva-LCD-television (tuotetiedot).

Turnaus pyörähtää käyntiin maanantaina 6.3 ja jatkuu lauantaihin 18.3 saakka. Pelit pelataan todella nopealla aikataululla, joten turnaukseen saa osallistua vain jos sen noudattaminen on mahdollista.

Rekisteröityminen alkaa keskiviikon ja torstain välisenä yönä 2.3 klo 00.01 ja mukaan mahtuu 64 nopeinta.

Ilmoittautuminen ja säännöt