Livegamers hakee innokkaita uutisoijia

Kirjoittanut: Livegamers

23.04.2014

Suomen suurin Xbox-yhteisö Livegamers hakee riveihinsä uusia avustajia. Juuri nyt haemme uutisoijia. Hakuaika päättyy 18.5.
Uutisoija

Tehtävänäsi on uutisoida viimeisimmistä pelialan käänteistä ja uutisista. Uutisoijana seuraat pelialan lähteitä ja yritysten lehdistötiedotteita päivittäin. Vaatimuksia ovat hyvä englannin kielen taito (tiedotteet sekä uutislähteet ovat lähes aina englanniksi) sekä suomen kieliopin tuntemus.

Mikäli pesti uutisoijana kiinnostaa, niin lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen toimitus(ät)livegamers.info. Kirjoita hakemukseen yksi tai useampi koeuutinen. Laitathan sähköpostin otsikoksi tekstin ”Uutisoija”.

Tarjoamme avustajillemme eturivin paikan Suomen suurimmassa Xbox-yhteisössä. Avustajilla on myös mahdollisuus kehittyä ja edetä tehtävissään oman aktiivisuuden mukaan. Saamme myös aika ajoin promopelejä, joita jaamme uutterimmille apulaisillemme. Lisäksi aktiivisimmilla avustajilla on mahdollisuus päästä erilaisiin pelitapahtumiin, joissa voi tutustua pelialan keskeisiin henkilöihin ja tuleviin pelijulkaisuihin.