Livegamers hakee uutisavustajia

Kirjoittanut: Livegamers

02.11.2006

Talvi tekee nopeasti tuloaan ja myös peliala on uusien nimikkeiden myötä herännyt jälleen kukoistukseen. Livegamers hakee nyt uusia ahkeria avustajia vahvistamaan uutisosastoaan.
Livegamersin historian suurin yksittäinen uudistus tapahtui 17. lokakuuta, kun sivustoomme liitettiin mukaan suosituimmat moninpelit kattava PC-turnauspuoli, pcgamers.fi. PC Gamersin julkistaminen on näyttäytynyt muun muassa käyttäjä- ja klaanimäärien rajuna kasvuna. PC-puolella on tätä nykyä jo yli 150 klaania, ja ensimmäiset turnaukset ovat alkamassa lähiaikoina.

Haemme avustajia

Haemme ahkeria avustajia vahvistamaan uutisosastoamme sekä Xbox- että PC-puolella. Erityisesti etsimme englannin kielen hallitsevia uutisnikkareita, mutta haku on avoinna myös suomenkielisten uutisten kirjoittajille. Jos olet mielestäsi pätevä uutistykki ja olet kiinnostunut työskentelemään Suomen dynaamisimmalla pelisivustolla, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot nimesi, ikäsi sekä käyttäjätunnuksesi Livegamersissa. Kerro myös itsestäsi, osaamisistasi sekä liitä hakemukseen mukaan kaksi vapaavalintaista, itsekirjoitettua englanninkielistä uutista lähteineen.

Hakemuksen voit lähettää 15.11. mennessä ylläpidolle (admins(at) livegamers.info).