Livegamers.info täyttää vuoden!

Kirjoittanut: Livegamers

01.06.2004

Suomen aktiivisin Xbox-verkkoyhteisö on ollut 3.6.2004 tasan vuoden toiminnassa, jonka aikana olemme kasvaneet voimakkaasti, sivustollamme vierailtiin huhtikuussa jo yli 50 000 kertaa. Olemme onnistuneet luomaan ainutlaatuisen kokoontumispaikan, jossa voi esimerkiksi osallistua turnauksiin, perustaa klaanin, kommentoida toisten pelaajaprofiileja tai vain osallistua keskusteluun. Uuden ulkoasun ja liigajärjestelmän lisäksi tuomme myös tulevaisuudessa jatkuvasti lisää innovatiivisia palveluita jäseniemme käyttöön.
Kiitokseksi kaikille yhteistyökumppaneillemme ja sivustoa mukana tehneille järjestämme kutsuvierastilaisuuden kesäkuun alkupuolella Helsingissä, tarkempi aika ja paikka ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tarjoilun ja hyvän tunnelman lisäksi luvassa on tulevan syksyn kuumin peliuutuus, Bugbearin kehittämä FlatOut, jonka pelattava demo on paikalla!

Arvomme kahdelle rekisteröityneelle jäsenellemme VIP-kutsun paikan päälle, osallistumiseen vaaditaan että kyseinen henkilö on täysi-ikäinen.