Livegamers laajentuu PlayStation-pelikonsoleille

Kirjoittanut: Livegamers

08.12.2014

On aika paljastaa totuus mystisestä etusivun videostamme.
Livegamers laajentuu Xbox-pelikonsoleista myös PlayStation-rintamalle. Tämä tarkoittaa sitä, että tästä päivämäärästä lähtien Livegamers on kohtaamispaikka sekä suomalaisille Xbox- että PlayStation -pelaajille. Sivustomme tulee siis jatkossa tarjoamaan Sonyn PlayStation -pelikonsoleihin liittyviä uutisia, turnauksia, kilpailuja, artikkeleita ja arvosteluita Xboxin lisäksi. Toivotamme PlayStationin sekä PlayStation-pelaajat lämpimästi tervetulleiksi Livegamersiin. Uutisen alaosasta löydät uudistukseen liittyviä linkkejä, joilla esimerkiksi uudet käyttäjät pääsevät alkuun sivustolla.

Laajenemiseen päädyttiin pitkäaikaisen suunnittelun ja pohdinnan jälkeen. Suurimpana vaikuttajana päätökseen oli Livegamersin tahto olla pioneerina kehittämässä suomalaista eSports-kulttuuria pelikonsoleiden saralla ja tämän myötä Sonyn pelikonsolit ovat äärimmäisen tärkeä osa tätä tavoitetta.

Muutos ei tule vaikuttamaan millään tapaa jo olemassa olevaan Xbox-tarjontaan ja uudistuksen myötä haemmekin uusia tekijöitä PlayStation-tiimiimme tuottamaan erilaista sisältöä muun muassa uutisten, arvosteluiden, turnausten ja vastaavien muodossa. Mikäli koet itsesi oikeaksi henkilöksi tehtäviin, niin tutustu juuri startanneeseen rekryyn täällä.

Lue myös Livegamersin laajentumista koskeva QA täältä.