Livegamers löytyy nyt myös Discordista!

Kirjoittanut: Livegamers

28.03.2017

Livegamersin ylläpito toivottaa kaikki tervetulleeksi tutustumaan uuteen Discord-kanavaan kutsulinkillä
Tietämätön varmaan kysyy ensimmäisenä; Mikä ihmeen Discord? Se on eräänlainen reaaliaikainen chatti, jossa käyttäjä voi liittyä eri aiheiden kanaville keskustellakseen toisten käyttäjien kanssa. Käytännössä se vaikuttaa hyvin paljon IRC-viestintäpalvelulta, mutta sisältää hieman enemmän visuaalisuutta. Discordissa on myös puhepalvelu, joten sitä voi käyttää ilman kirjoittamistakin. Näin ollen se on myös haastaja Skypelle ja TeamSpeakille. Discordia voi myös käyttää niin selaimessa, puhelimessa, kuin tietokoneohjelmanakin joten se on aina käytössä ja näppärästi saatavilla.

Livegamers.fi -kanavalla on omat alakanavansa niin yleiselle keskustelulle, kuin kirpputorille, turnauksille, helpdeskille, omien Striimien/Youtube-videoiden mainostukselle, kuin peliseuran hakemisellekin. Samalla se tarjoaa nopean, kokoajan auki olevan, sekä reaaliaikaisen keskustelukanavan, joka on helposti käytettävissä niin tietokoneella, kuin mobiilillakin.

Kanavallemme pääsee käyttämällä esimerkiksi tätä kutsulinkkiä

Discordin käytöstä kannattaa tutustua Taru Luojolan kirjoittamaan artikkeliin esimerkiksi täällä.

Discordin voit ladata omalle tietokoneellesi täältä. Puhelimelle (vain iOS ja Android) omat versiot löytyy puhelimien omasta ohjelmistokaupasta.