Livegamers rekryää

Kirjoittanut: Livegamers

31.05.2012

Haemme uusia avustajia alati kehittyvään Xbox-verkkoyhteisöömme. Etsimme uutisoijia, oikolukijoita, turnausavustajia, peliselostajaa ja peliarvostelijoita. Hakuaika päättyy 21.6.2012.
Uutisoija

Tehtävän kuvaus: ajankohtaisten peliuutisten uutisointi. Tehtävän vaatima erityisosaaminen on englannin kielen taito, sillä sekä yhteistyökumppaneidemme lehdistötiedotteet että uutislähteet ovat useimmiten englanninkielisiä.

Luemme eduksi: hyvän suomen kieliopin tuntemuksen

Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää toimituksen sähköpostiosoitteeseen, joka on toimitus(ät)livegamers.info. Lisäksi toivomme hakijoiden kirjoittavan vähintään yhden uutisen Livegamersin uutisaihioon. Laitathan sekä aihion että sähköpostin otsikoksi tekstin ”Uutisoija”.

Oikolukija

Tehtävän kuvaus: suomenkielisten uutisten, artikkelien ja peliarvostelujen oikoluku. Tehtävän vaatima erityisosaaminen on erinomainen suomen kieliopin tuntemus.

Luemme eduksi: hyvän englannin kielen taidon, sillä usein varsinkin uutisten lähdetekstit ovat englanninkielisiä

Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää toimituksen sähköpostiosoitteeseen, joka on toimitus(ät)livegamers.info. Laitathan otsikoksi tekstin ”Oikolukija”.

Turnausavustaja

Tehtävän kuvaus: Xbox 360 -verkkopeliturnauksien järjestäminen ja niiden sääntöjen suunnittelu. Tehtävän vaatima erityisosaaminen on vankka tietämys joko ensimmäisen persoonan räiskintäpeleistä, autopeleistä, urheilupeleistä tai tappelupeleistä.

Luemme eduksi: aikaisemman kokemuksen verkkopeliturnausten järjestämisestä

Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää toimituksen sähköpostiosoitteeseen, joka on toimitus(ät)livegamers.info. Laitathan otsikoksi tekstin ”Turnausavustaja”.

Peliselostaja

Tehtävän kuvaus: Livegamersin Xbox 360 -verkkopeliturnauksien selostaminen. Tehtävän vaatima erityisosaaminen on selkeä ilmaisutaito ja kyky eläytyä tilanteisiin.

Luemme eduksi: aikaisemman kokemuksen peliselostamisesta, tietämyksen Livegamersin aikaisemmista turnauksista ja näiden voittajista sekä pelikuvan tallentamista ja lähettämistä varten tarvittavan laitteiston omistamisen

Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää toimituksen sähköpostiosoitteeseen, joka on toimitus(ät)livegamers.info. Laitathan otsikoksi tekstin ”Peliselostaja”.

Peliarvostelija

Tehtävän kuvaus: Xbox 360 -pelien arvostelujen kirjoittaminen. Tehtävän vaatima erikoisosaaminen on hyvä kirjoitustaito ja vankka tuntemus vähintään yhdestä peligenrestä.

Luemme eduksi: aikaisemman kokemuksen peliarvosteluiden kirjoittamisesta

Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää toimituksen sähköpostiosoitteeseen, joka on toimitus(ät)livegamers.info. Laitathan otsikoksi tekstin ”Peliarvostelija”.

Tarjoamme avustajillemme eturivin paikan Suomen suurimmassa Xbox-yhteisössä. Avustajilla on myös mahdollisuus kehittyä ja edetä tehtävissään oman aktiivisuutensa mukaan. Saamme myös aika ajoin promopelejä, joita jaamme uutterimmille apulaisillemme. Lisäksi aktiivisimmilla avustajilla on mahdollisuus päästä erilaisiin pelitapahtumiin, joissa voi tutustua pelialan keskeisiin henkilöihin ja tuleviin pelijulkaisuihin.