Livegamersin akkavalta päättyy

Kirjoittanut: Livegamers

01.04.2013

Olen päättänyt jättää Livegamersin päätoimittajuuden. Ehdin johtaa pari antoisaa vuotta Livegamersia, mutta nyt on aikani astua sivuun ja haistella uusia tuulia.
Uutta päätoimittajaa ei ole vielä valittu, ja Livegamersia johtaa toistaiseksi yhdessä nykyinen ylläpito, johon kuuluvat Gimble, JJR, Niccessor, PHombre, RenZo, Scorpion sekä Spesi.

Tahdon kiittää Livegamersin henkilökuntaa mukavasta ja rennosta ilmapiiristä sekä mielettömästä panoksesta sivuston eteen. Olemme tuottaneet päätoimittajuuteni aikana yli puolet koko Livegamersin kymmenvuotishistorian arvosteluista, yli kolmasosan uutisista ja reilut 40 prosenttia artikkeleista sekä järjestäneet reippaasti yli 100 turnausta ja liigaa – mahtavaa, ja kaikki ilmaiseksi omalla vapaa-ajalla!

Tahdon myös kiittää kaikkia Livegamersin jäseniä, koska te olette mahdollistaneet tämän upean sivuston toiminnan olemalla aktiivisia sekä keskustelupalstalla että turnauksissa ja liigoissa.

Nyt asiat ovat palanneet jälleen tuttuihin uomiinsa: Suomessa on jälleen miespresidentti ja Livegamersia ei johda enää nainen. Kiitos Livegamers ja onnea tulevaisuudelle! Adios, Amigos!