Livegamersin joulukalenteri käyntiin skaboilla!

Kirjoittanut: Livegamers

01.12.2014

Tänään on joulukuun ensimmäinen päivä. Sehän tarkoittaa sitä, että on aika korkata joulukalenterit ja aloittaa joulun odotus. Livegamers käynnistää tämän odotuksen omalta osaltaan kilpailujen muodossa.
Joulukuun alkupuolisko on jos jonkinmoisia skaboja täynnä ja kuun jälkimmäinen puolisko on täynnä ylläpidon tuottamaa sekalaista materiaalia. Jokaisen päivän kilpailu on voimassa aina seuraavan päivän luukun julkistukseen asti. Ensimmäiset voittajat julkistetaan 7. joulukuuta luukun yhteydessä. Kisoihin voivat osallistua kaikki Livegamersin käyttäjät, joilla ei ole voimassa turnaus- ja liigakieltoa.

1. luukku aloitetaan jouluisella fiilistelyllä: Miten joulun odotuksesi on alkanut vai eikö joulufiilis ole vielä iskenyt?

Lähetä vastauksesi Ouchille ja laita viestin otsikoksi ”1. luukku”. Kilpailuun voi osallistua aina 2. luukun julkistamiseen asti ja voittaja valitaan satunnaisesti vastaajien kesken. Voittaja julkistetaan 7. luukun yhteydessä.

Ensimmäisen luukun palkintona on Xbox Live Gold -jäsenyys vuodeksi. Palkinnon tarjoaa Xbox Suomi.

Hyvää joulun odotusta ja onnea kilpailuihin! Keskustelua joulukalenterista voit käydä joko foorumillamme tai Twitterissä hashtagilla #livegamers. Joulukalenterisivun löydät täältä. Sivulla näet aina sen hetken aktiivisena olevan luukun sekä kalenterin arkiston.