Livegamersin joulukalenteri — Luukku 1

Kirjoittanut: Livegamers

01.12.2015

Marraskuun taituttua joulukuuhun on aika aloittaa Livegamersin joulukalenteri vuosimallia 2015. Tällä kertaa kalenterin teemana on historiikit erilaisista PlayStation- ja Xbox-konsoleilla nähdyistä pelisarjoista. Tulemme julkaisemaan päivittäin kattavia artikkeleita pitkäikäisistä pelisarjoista aina jouluaattoon asti. Kalenterin artikkelit löytyvät kaikki osoitteesta Livegamers.fi/joulukalenteri.
Kalenterin 1. luukusta kurkkii joku tuimakatseinen kalju mies, jolla on joulunpunainen kravatti puettuna ylleen. Luukun pelisarjana on tietysti Hitman:

”Hitman on kenties yksi 2000-luvun oivaltavimpia pelisarjoja. Pelien perusidea on suorittaa murhia erilaisissa miljöissä, mutta toteutustapa jätetään kokonaan pelaajan vastuulle.

Esimerkiksi – pelaaja heitetään pariisilaiseen teatteriin, jossa tehtävänä on murhata harjoituksissa oleva näytelmän pääosan esittäjä. Aiheutatko traagisen vahingon vaihtamalla näyttämöaseen oikeaan pistooliin? Kapuatko korkeimpaan aitioon vaimennetun tarkkuuskiväärin kanssa ja ammut kohteen sieltä käsin? Livahdatko tähden pukuhuoneeseen ja murhaat tämän tukehduttamalla? Sujautatko tämän kahviin myrkkyä ja liukenet paikalta ennen kuin kohde on edes kylmänä? Tai jos kaikki nämä vaihtoehdot syystä tai toisesta epäonnistuvat, pakkaat mukaan kaikki raskaimmat aseesi ja teet kaikista teatterissa olevista henkilöistä selvää?”

Lue Larencian historiikki Hitmaneista kokonaisuudessaan Livegamersin joulukalenterin 1. luukusta.