Livegamersin joulukalenteri — Luukku 10

Kirjoittanut: Livegamers

10.12.2014

Joulukuun alkupuolisko on skaboja täynnä, ja kuun jälkimmäinen puolisko on täynnä ylläpidon tuottamaa sekalaista materiaalia. Jokaisen päivän kilpailu on voimassa aina seuraavan päivän luukun julkistukseen asti. Luukkujen 7-12 voittajat julkistetaan 13. joulukuuta. Kisoihin voivat osallistua kaikki Livegamersin käyttäjät, joilla ei ole voimassa turnaus- ja liigakieltoa.
10. luukku. Livegamersin laajentumisen kunniaksi kymmenes luukku on omistettu Livegamersille ja sen yli kymmenen vuoden historialle. Vastaa alla oleviin kysymyksiin oikein ja voita.

1. JJR toimi Livegamersin päätoimittajana ennen Spesiä. Kuka toimi JJR:n edeltäjänä päätoimittajan tehtävissä?
A) Iletzu
B) Tiitu
C) PHombre

2. Mikä puoli Livegamersissa oli ennen xbox puolen lisäksi?
A) PC
B) Dreamcast
C) Wii

3. Minä vuonna Livegamers on perustettu?
A) 1999
B) 2000
C) 2003

Lähetä vastauksesi Oneimalle ja laita viestin otsikoksi ”10. luukku”. Kilpailuun voi osallistua aina 11. luukun julkistamiseen asti, ja voittaja valitaan satunnaisesti oikein vastanneiden kesken. Voittaja julkistetaan 13. joulukuuta.

Kymmenennen luukun palkintona on Max: The Curse of Brotherhood + LocoCycle -pelibundle Xbox Onelle. Palkinnon tarjoaa Xbox Suomi.

Kysyimme joulukalenterin ensimmäisessä luukussa Livegamersin käyttäjiltä joulufiiliksiä. Julkaisemme tulevien luukkujen yhteydessä muutamia lähettämiänne vastauksia. Tässä lisää fiilistelyjä.

Joulun odotusta ei paljoa yhtään, mutta joulun jälkeisiin aleihin on jo kova laskenta päällä. Ainoa täydellinen joulumaa löytyy Stockmanin kuvastosta.
– Kuningatar V

Huonosti on alkanut, kun kaupassa ei ollut edes Kinder-kalentereita enää.
– Darien Fawks

Joulun odotus on alkanut pienellä laihdutusprojektilla. Sitten kun pääsee porukoille Lappiin jouluviettoon niin on vähän tilaa syödäkin kunnolla siellä
– Anonyymi vastaaja