Livegamersin joulukalenteri — Luukku 11

Kirjoittanut: Livegamers

11.12.2014

Joulukuun alkupuolisko on skaboja täynnä, ja kuun jälkimmäinen puolisko on täynnä ylläpidon tuottamaa sekalaista materiaalia. Jokaisen päivän kilpailu on voimassa aina seuraavan päivän luukun julkistukseen asti. Luukkujen 7-12 voittajat julkistetaan 13. joulukuuta. Kisoihin voivat osallistua kaikki Livegamersin käyttäjät, joilla ei ole voimassa turnaus- ja liigakieltoa.
11. luukku. Livegamersin Twitch-sivun linkki on kateissa. Osaatko kertoa mikä se on?

Lähetä vastauksesi Ouchille ja laita viestin otsikoksi ”11. luukku”. Kilpailuun voi osallistua aina 12. luukun julkistamiseen asti, ja voittaja valitaan satunnaisesti oikein vastanneiden kesken. Voittaja julkistetaan 13. joulukuuta.

11. luukun palkintona on Max: The Curse of Brotherhood + LocoCycle -pelibundle Xbox Onelle. Palkinnon tarjoaa Xbox Suomi.

Kysyimme joulukalenterin ensimmäisessä luukussa Livegamersin käyttäjiltä joulufiiliksiä. Julkaisemme tulevien luukkujen yhteydessä muutamia lähettämiänne vastauksia. Tässä lisää fiilistelyjä.

Joulukuun ensimmäinen päivä…yhtäkuin lokakuun 21päivä??
Joulu on ollut jo usamman vuoden poissa lukuunottamatta jouluaattoa koska tämä rakennetaan ruuilla ja lahjoilla. Etelä-Suomessa kun ilmat ei lunta ole suonut useampaan vuoteen joulun ympärille niin ei tuo joulupukki ja porot vaikuta niin uskottavilta.
Joulua tietysti odotan koska se tarkoittaa hyviä ruokia, läheisiä ympärillä ja joulun rauhaa verkkossa pelaamiselle!
Nimimerkillä: Master Chieffillä on kunniamerkit kateissa verkkopelissään…
ps. Tulisipa siellä joulu sitä pelaaville ennen aikojaan.

– Anonyymi vastaaja

Joulufiilis vähän kateissa. Perheellisellä työttömällä raha tiukassa ja veromätkyilläkin muistettiin. Luntakin saisi tulla. Omille ja muidenkin lapsille kuitenkin yritetään jotain hankkia lahjaksi. Ehkä se tästä kirkastuu kun saa vähän valoja pihalle laitettua ym.
– Anonyymi vastaaja