Livegamersin joulukalenteri — Luukku 19

Kirjoittanut: Livegamers

19.12.2015

Vuoden 2015 joulukalenterimme teemana on historiikit erilaisista PlayStation- ja Xbox-konsoleilla nähdyistä pelisarjoista. Livegamers julkaisee päivittäin artikkeleita pitkäikäisistä pelisarjoista aina jouluaattoon asti. Kalenterin artikkelit löytyvät kaikki osoitteesta Livegamers.fi/joulukalenteri. Keskustelua joulukalenterimme julkaisuista voit käydä Twitterissä hashtagilla #Livegamers tai tekstien kommenttikentissä.
19. luukussa tekno pauhaa, valot vilkkuu ja aseet paukkuvat. Kalenteriluukussa esittelyssä yksi PlayStationin tunnetuimmista ajopelisarjoista: WipEout.

”Aivan kuten monen muunkin genren edustajia, myös ajopelejä on vuosikymmenten aikaan tuupattu ulos jos jonkinlaista. On mönkijöillä ajavia eläintarhan edustajia, rallipeliä, sarjakuvahahmojen keskinäistä kisailua, formulapeliä, veneillä ajoa, pitkin huoneiston sisustusta kiemurtelevia pienen pieniä kilpureita ja vaikka mitä – niin, on myös yksi futuristinen, lähes kaikki 90-luvun milleniumkliseet yhteen kerännyt ja teknomusiikin jyskytyksellä siunattu ajopelisarja, jonka moni on jo unohtanut. Voi Wipeout kuinka me sinua niin kaivataan.