Livegamersin joulukalenteri — Luukku 23

Kirjoittanut: Livegamers

24.12.2015

Vuoden 2015 joulukalenterimme teemana on historiikit erilaisista PlayStation- ja Xbox-konsoleilla nähdyistä pelisarjoista. Livegamers julkaisee päivittäin artikkeleita pitkäikäisistä pelisarjoista aina jouluaattoon asti. Kalenterin artikkelit löytyvät kaikki osoitteesta Livegamers.fi/joulukalenteri. Keskustelua joulukalenterimme julkaisuista voit käydä Twitterissä hashtagilla #Livegamers tai tekstien kommenttikentissä.
Livegamersin joulukalenteri on jo aaton luukkua vaille valmis, kun 23. luukku avataan yleisölle. Aattoluukkua edeltävästä luukusta esiin astelee joukkio mystisiä huppupäitä. Onkin siis aika kiivetä tornin nokkaan lukemaan MCMXLV:n kattava artikkeli Assassin´s Creed -pelisarjan historiasta:

”Assassin’s Creed sai alkunsa vuonna 2007, kun Ubisoft julkaisi pelisarjan ensimmäisen osan. Peli oli jotain aivan uutta ja erilaista hetkeen, se herätti paljon huomiota ja on tähän päivään saakka pitänyt suosionsa. Salamurhaajat on aina cool.

Peli on ottanut paljon vaikutteita historiasta: tarinat on sijoiteltu historiallisiin ajanjaksoihin ja sekoitettu joidenkin merkittävien tapahtumien mukaan. Peleissä nähdään myös usein tunnettuja monumentteja ja rakennuksia sekä tutustutaan historian merkkihenkilöihin. ”

Lue teksti loppuun täällä!