Livegamersin joulukalenteri — Luukku 4

Kirjoittanut: Livegamers

04.12.2015

Vuoden 2015 joulukalenterimme teemana on historiikit erilaisista PlayStation- ja Xbox-konsoleilla nähdyistä pelisarjoista. Livegamers julkaisee päivittäin artikkeleita pitkäikäisistä pelisarjoista aina jouluaattoon asti. Kalenterin artikkelit löytyvät kaikki osoitteesta Livegamers.fi/joulukalenteri. Keskustelua joulukalenterimme julkaisuista voit käydä Twitterissä hashtagilla #Livegamers tai tekstien kommenttikentissä.
Luukusta 4. löytyy itse komentaja Shepard SSV Normandyn henkilökunnan kera. On aika lähteä tutkimaan avaruuden synkimpiä nurkkia Mass Effect -historiikin muodossa:

”Kun puheenaiheeksi otetaan sci-fi -pelit, on Mass Effect pelisarja, jota ei vain voi jättää mainitsematta. Pelisarja on muihin Livegamersin joulukalenterin julkaisuihin verrattuna varsin nuori, mutta sitäkin tunnetumpi genressään. Siinä missä sci-fi on liian usein ainoastaan avaruuteen sijoittuvaa aivotonta räiskintää, teki Mass Effect vaikutuksen avaruusväkeen keskittymällä toimintaa enemmän avaruuden mystisten paikkojen tutkimiseen, henkilökohtaisiin suhteisiin, politiikkaan ja pelaajan vapauteen viedä tapahtumia haluamaansa suuntaan.”

Lue Spesin historiikki Mass Effect -pelisarjasta kokonaisuudessaan täällä.