Livegamersin joulukalenteri — Luukku 4

Kirjoittanut: Livegamers

04.12.2014

Joulukuun alkupuolisko on skaboja täynnä, ja kuun jälkimmäinen puolisko on täynnä ylläpidon tuottamaa sekalaista materiaalia. Jokaisen päivän kilpailu on voimassa aina seuraavan päivän luukun julkistukseen asti. Ensimmäiset voittajat julkistetaan 7. joulukuuta luukun yhteydessä. Kisoihin voivat osallistua kaikki Livegamersin käyttäjät, joilla ei ole voimassa turnaus- ja liigakieltoa.
4. luukku. Livegamersin sivulle on eksynyt tonttuja. Etsi tontut ja auta pikkuväki takaisin kotiin. Eksyneitä tonttuja on sivustolla yhteensä neljä kappaletta. Uutisen esimerkkikuva ei käy vastaukseksi.

Lähetä löytämiesi tonttujen sijainnit Oneimalle ja laita viestin otsikoksi ”4. luukku”. Kilpailuun voi osallistua aina 5. luukun julkistamiseen asti ja voittaja valitaan niiden kesken, jotka ovat kaikki tontut löytäneet. Voittaja julkistetaan 7. luukun yhteydessä.

Neljännen luukun palkintona on Xbox Live Gold -jäsenyys vuodeksi. Palkinnon tarjoaa Xbox Suomi.

Eksyneiden tonttujen tuntomerkit.

Kysyimme joulukalenterin ensimmäisessä luukussa Livegamersin käyttäjiltä joulufiiliksiä. Julkaisemme tulevien luukkujen yhteydessä muutamia lähettämiänne vastauksia. Tässä ensimmäiset fiilistelyt.

Ei ole vielä joulufiilis iskenyt, kun ei oo tuota luntakaan kunnolla.
maxkey06

Vähän on joulumieltä jo tullut haettua Jarkko Aholan -joulukonsertista viime viikonlopulta, mutta toistaiseksi fiilistelyt jäävät vielä siihen. Täytyypi tarkastella sitä joulumieltä uudelleen pikkujouluista toipumisen jälkeen. Eiköhän se sieltä jostain taas pyhiksi löydy.
Nönne