Livegamersin joulukalenteri — Luukku 6

Kirjoittanut: Livegamers

06.12.2014

Joulukuun alkupuolisko on skaboja täynnä, ja kuun jälkimmäinen puolisko on täynnä ylläpidon tuottamaa sekalaista materiaalia. Jokaisen päivän kilpailu on voimassa aina seuraavan päivän luukun julkistukseen asti. Ensimmäiset voittajat julkistetaan 7. joulukuuta luukun yhteydessä. Kisoihin voivat osallistua kaikki Livegamersin käyttäjät, joilla ei ole voimassa turnaus- ja liigakieltoa.
6. luukku. Tänään on Suomen itsenäisyyspäivä, jolloin juhlitaan itsenäisyyttä ja ennen kaikkea suomalaisuutta. Kuudennen luukun visana onkin pientä aivojumppaa. Vastaa alla oleviin kysymyksiin oikein ja voita.

1. Minä vuonna Suomi itsenäistyi?
A. 1809
B. 1945
C. 1917

2. Mikä seuraavista peleistä on alkujaan Suomalaista käsialaa?
A. Grand Theft Auto
B. Max Payne
C. Call of Duty

3. Assassin´s Creed: Roguessa esiintyy Suomalainen hahmo. Mikä hänen nimensä on?
A. Marko Markus Perälä
B. Juhani Otso Berg
C. Mikael Granlund

Lähetä vastauksesi Oneimalle ja laita viestin otsikoksi ”6. luukku”. Kilpailuun voi osallistua aina 7. luukun julkistamiseen asti, ja voittaja valitaan satunnaisesti oikein vastanneiden kesken. Voittaja ja oikeat vastaukset julkistetaan 7. luukun yhteydessä.

Kuudennen luukun palkintona on Max: The Curse of Brotherhood + LocoCycle -pelibundle Xbox Onelle. Palkinnon tarjoaa Xbox Suomi.

Kysyimme joulukalenterin ensimmäisessä luukussa Livegamersin käyttäjiltä joulufiiliksiä. Julkaisemme tulevien luukkujen yhteydessä muutamia lähettämiänne vastauksia. Tässä lisää fiilistelyjä.

Ei ole vielä innostus iskenyt, lumen tullessa tilanne voisi olla toinen.
– El Tiempo

Joulufiilis on katossa.
– Raato1000

No minulla ei oikeastan ole joulukuun ekalla viikolla minkään kova joulu fiilis.
– Boss IcemanFi