Livegamersin joulukalenteri — Luukku 7

Kirjoittanut: Livegamers

07.12.2014

Joulukuun alkupuolisko on skaboja täynnä, ja kuun jälkimmäinen puolisko on täynnä ylläpidon tuottamaa sekalaista materiaalia. Jokaisen päivän kilpailu on voimassa aina seuraavan päivän luukun julkistukseen asti. Luukkujen 7-12 voittajat julkistetaan 13. joulukuuta. Kisoihin voivat osallistua kaikki Livegamersin käyttäjät, joilla ei ole voimassa turnaus- ja liigakieltoa.
7. luukku. Sunnuntaina kisaillaan rennommin. Luukussa paistaa kysymys: Mitä pelaat tänään?

Lähetä vastauksesi Ouchille ja laita viestin otsikoksi ”7. luukku”. Kilpailuun voi osallistua aina 8. luukun julkistamiseen asti, ja voittaja valitaan satunnaisesti osallistujien kesken. Voittaja julkistetaan 13. joulukuuta.

Seitsemännen luukun palkintona on Max: The Curse of Brotherhood + LocoCycle -pelibundle Xbox Onelle. Palkinnon tarjoaa Xbox Suomi.

Kysyimme joulukalenterin ensimmäisessä luukussa Livegamersin käyttäjiltä joulufiiliksiä. Julkaisemme tulevien luukkujen yhteydessä muutamia lähettämiänne vastauksia. Tässä lisää fiilistelyjä.

Joulun odotus on alkanut oikeinkin hyvin. Melkein kaikki lahjatkin on jo tilailtu erinäisistä nettikaupoista ja rahaa on mennyt enemmän kuin laki sallii. Odotan jo innolla oman pojan ilmettä kun päsee paketin avaamaan minkä ostin sille. Siellä meinaa on akkukäyttöinen ajettava kolmipyöräinen poliisimopo 🙂 Pojalle täytyy hommata kaikkee mitä itse ei saanut/ollut pienenä. Toki tuli sitä itsellekin ostettua vähän kaikkea. Pelaa & Lataa paketti Onelle, Halo mestarikokin kokoelma ja Neo max playeri tv:seen jolla saa streamattua leffat koneelta telkkariin. Jännityksellä odotan mitä ”hienoa” vaimo keksii meikäläiselle jouluksi 🙂
– CoB84

Joulun odotukseni on alkanut aikalailla veronpalautuksia odotellessa jotta pääsee sijoittamaan summan uuteen tietokoneeseen.
– EzeSkinn

No mutta joulunodotushan on lähteny ihan mahtavasti liikkeelle! Koulussa päästy vihdoin tokan lukukauden päätteeks sammutteleen ihan oikeita tulia, ni mieli on korkeella, ihan kohta paukahtaa joululoma päälle ja saa korkata Xbox Onen ja Dragon Agen vihdoin ja just tossa viikonloppuna sai äitilä vieraillessa ekat maistiaiset jo joulusapuskoista!! Elämä on hienoo ja ihan joulumielellä jo! Vielä kö sitä prkleen lunta saatas ja kunnon pakkaset et pääsis avantoon…
– Rainnstorm

Asun tällä hetkellä Kiinassa ja tulen takaisin Suomeen vasta 21.päivä. Joulufiilis ei oo oikeen vielä iskenyt, varsinkaan kun täällä Kiinassa ei ole hirveen jouluista 😀 Tuliaisten ja joululahjojen ostelu kyllä osittain nostattaa sitä fiilistä ja varsinkin se ku tietää, että pääsee ihanaan Suomeen perheen luokse melkeen suoraan joulupöytään!
– EMMAmoi