Livegamersin joulukalenteri — Luukku 8

Kirjoittanut: Livegamers

08.12.2014

Joulukuun alkupuolisko on skaboja täynnä, ja kuun jälkimmäinen puolisko on täynnä ylläpidon tuottamaa sekalaista materiaalia. Jokaisen päivän kilpailu on voimassa aina seuraavan päivän luukun julkistukseen asti. Luukkujen 7-12 voittajat julkistetaan 13. joulukuuta. Kisoihin voivat osallistua kaikki Livegamersin käyttäjät, joilla ei ole voimassa turnaus- ja liigakieltoa.
8. luukku. Vuosi 2014 lähenee uhkaavasti loppuaan ja jälleen yksi pelivuosi on paketissa. Mikä on mielestäsi vuoden 2014 paras peli?

Lähetä vastauksesi Oneimalle ja laita viestin otsikoksi ”8. luukku”. Kilpailuun voi osallistua aina 9. luukun julkistamiseen asti, ja voittaja valitaan satunnaisesti osallistujien kesken. Voittaja julkistetaan 13. joulukuuta.

Kahdeksannen luukun palkintona on Max: The Curse of Brotherhood + LocoCycle -pelibundle Xbox Onelle. Palkinnon tarjoaa Xbox Suomi.

Kysyimme joulukalenterin ensimmäisessä luukussa Livegamersin käyttäjiltä joulufiiliksiä. Julkaisemme tulevien luukkujen yhteydessä muutamia lähettämiänne vastauksia. Tässä lisää fiilistelyjä.

Tässä väännetään jo torttua poskeen,ei kyllä passais,ettei kyllästy niihin ennen joulua. Voiteet ja vehkeetkin ois valmiina,mutta vielä ei luista,kuivaa on. Kattellaan,kyllä se tästä vielä iloksi muuttuu.
Erkko

Ai joulufiilis? Heh, ainoo mistä sain joulufiilistä oli se ku laitoin uudet kuulokeet tilaukseen. Mut joo, hyvää joulun odottelua vaan
AnnMar1

Loistavat pelitarjoukset joulun alla tuovat joulufiilistä
DaViltsu

No ei perkele oo…
juutas