Livegamersin joulukalenteri — Luukku 9

Kirjoittanut: Livegamers

09.12.2014

Joulukuun alkupuolisko on skaboja täynnä, ja kuun jälkimmäinen puolisko on täynnä ylläpidon tuottamaa sekalaista materiaalia. Jokaisen päivän kilpailu on voimassa aina seuraavan päivän luukun julkistukseen asti. Luukkujen 7-12 voittajat julkistetaan 13. joulukuuta. Kisoihin voivat osallistua kaikki Livegamersin käyttäjät, joilla ei ole voimassa turnaus- ja liigakieltoa.
9. luukku. Vuorossa on jälleen kuvamysteeri. Mistä pelistä alla oleva kuva on?

Vastausvaihtoehdot:
A. Project Spark
B. Quantum Break
C. Ori and the Blind Forest

Lähetä vastauksesi Ouchille ja laita viestin otsikoksi ”9. luukku”. Kilpailuun voi osallistua aina 10. luukun julkistamiseen asti, ja voittaja valitaan satunnaisesti oikein vastanneiden kesken. Voittaja julkistetaan 13. joulukuuta.

Yhdeksännen luukun palkintona on Xbox Live Gold -jäsenyys vuodeksi! Palkinnon tarjoaa Xbox Suomi.

Kysyimme joulukalenterin ensimmäisessä luukussa Livegamersin käyttäjiltä joulufiiliksiä. Julkaisemme tulevien luukkujen yhteydessä muutamia lähettämiänne vastauksia. Tässä lisää fiilistelyjä.

Itse en ole joulu ihmisiä, mutta se riittää kun saa olla perheen ja läheisten kanssa.
– FrankenStein

Voi hemmetti, joko se joulu lähestyy? Lahjat vielä hankkimattas, voi hemmetin hemmetti!

Hemmetti!
– Anonyymi vastaaja

Joulufiilis ei ole omalla kohdalla päässyt vielä iskemään. Tämä syksyinen sää ei kyllä sovi Suomen talveen ollenkaan. Tänään aloitin uudessa työpaikassa, joten pääsee kerrankin ostamaan läheisille vähän parempia joululahjoja. 🙂
– Suckaa