Livegamersin pääsiäisen kilpailuputki tulee taas!

Kirjoittanut: Livegamers

03.04.2015

On se aika vuodesta, kun lapset ovat käyneet virpomassa ja on aika nauttia vapaapäivistä mämmin, suklaamunien ja videopelien kanssa. Livegamersissa pääsiäinen tarkoittaa jo perinteeksi muodostunutta kilpailuputkea.
Livegamers järjestää käyttäjilleen myös tänä vuonna perinteisen pääsiäisen kilpailuputken, alkaen tänään perjantaina 3. huhtikuuta, aina maanantaihin 6. huhtikuuta asti. Luvassa on siis neljä päivää erilaisia kilpailuita.

Livegamersin pääsiäisen kilpailuputki aloitetaan pääsiäismunien metsästyksellä.

Pääsiäismunien metsästys

Livegamersin sivuille on piilotettu neljä pääsiäismunaa. Löydätkö kaikki? Etsi kaikki neljä alla olevan mallin näköistä pääsiäismunaa Livegamersista, ja voit voittaa peliaiheisen palkintopaketin. Allaolevaa mallikuvaa ei lasketa mukaan piilotettuihin muniin.


Etsi neljä tämän näköistä pääsiäismunaa.

Löydä kaikki neljä piilotettua pääsiäismunaa, ilmoita munien sijainti yksityisviestillä Oneimalle otsikolla Pääsiäiskilpailu, viimeistään maanantaina 6. huhtikuuta kello 23:59 mennessä. Lisää viestiin myös nimesi, osoitteesi, asuinpaikkakuntasi sekä postinumerosi, jotta palkinnot saadaan perille.

Livegamersin pääsiäisen kilpailuputken ensimmäisen kilpailun, pääsiäismunien metsästyksen pääpalkinto arvotaan kaikki pääsiäismunat löytäneiden kesken. Palkinnot postitetaan ainoastaan Suomessa asuville käyttäjille. Kilpailuun voi osallistua kaikki Livegamersin rekisteröityneet käyttäjät, joilla ei ole aktiivista turnaus- ja kilpailukieltoa.

Pääpalkinnon tarjoaa 3H Distribution:

1kpl Borderlands The Pre-Sequel -peli, Xbox 360
1kpl Borderlands The Pre-Sequel -juliste
1kpl Call of Duty: Ghosts -pipo

Pääpalkinnon lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan yksi kuukauden Filmnet-katseluoikeuskoodi, jonka tarjoaa Xbox Suomi.