Livegamersin pääsiäisetkot

Kirjoittanut: Livegamers

29.03.2012

Livegamers järjestää viiden päivän mittaisen kisaputken, jossa arvuutellaan erilaisilla peliaiheisilla kysymyksillä. Vastaamisaikaa jokaiseen kysymykseen on seuraavan kysymyksen julkaisuun asti. Kysymyksiä julkaistaan foorumilla yksi päivässä, ja vastaukset lähetetään Spesille otsikolla ”Kilpailun kysymys #1”. Jos kyseessä on toinen kysymys, niin numero yhden tilalle laitettava luonnollisesti kaksi jne.

Palkintoina on yhteisömme jäsenen, Slayah85:n, jalosti lahjoittamia DesignSkins-arvokoodeja. Koodeja on jaossa yksi per kysymys, eli kaikkien kysymykseen oikein vastanneiden kesken arvotaan yksi koodi. Sama osallistuja voi voittaa kisaputken aikana maksimissaan yhden koodin.

Koodit toimivat seuraavanlaisesti: 1. Mene osoitteeseen designskins.fi ja valitse valikoimasta Pelikonsolit -> Microsoft -> Xbox 360 Slim ja luo yksilöllinen DesignSkins-suojakuori 2. Valitse valikoimasta valmis design tai tee itse oma 3. Syötä arvokoodi, arvo 14,95 €.

Kisaputkea kannattaa seurata seurata maanantaista perjantaihin, sillä jokainen oikein vastannut kilpailija tienaa itselleen kaksi kisapistettä vastausta kohden. Pääsiäisen pääkilpailussa Livegamers pistää jakoon Sound Blaster Recon3D -tilaäänisuorittimen. Tuotetta on käytetty Scorpionin artikkelin arviokappaleena.

Huhtikuun 9. päivä järjestettävässä skabassa kilpailijoiden on löydettävä mahdollisimman monta piilotettua pääsiäismunaa sivustoltamme. Jokainen pääsiäismuna on viiden kisapisteen arvoinen. Recon3D jaetaan eniten sekä trivia- että pääsiäismunapisteitä keränneelle. Jos kärkisijalla on useampi käyttäjä, niin palkinto arvotaan heidän kesken.

Kysymykset ilmaantuvat kilpailua varten luotuun foorumiketjuun aina alkuillasta. Kyseisestä ketjusta löydät tarkempia ohjeita kisasta sekä päivittyvän pistetaulukon.