Livegamersin päätoimittaja vaihtuu

Kirjoittanut: Livegamers

01.04.2012

Livegamersin päätoimittaja vaihtuu, kun nykyinen päätoimittaja Tiitu jää äitiyslomalle. Ohessa jäähyväisterveiseni:
– Tämä on ilon ja surun aikaa. Livegamers on ollut minulle omalla tavallaan kuin oma lapsi, mutta nyt on aika mennä eteenpäin ja keskittyä tulevaan perhetapahtumaan. Haluan kiittää kaikkia Livegamersin jäseniä menneistä hetkistä ja tietysti muuta henkilökuntaa hyvästä yhteishengestä!

Jätän Livegamersin haikein, mutta luottavaisin mielin uuden nuoren päätoimittajan DSlayn huomaan. Uuden päätoimittajan myötä LG:ssä tulee tapahtumaan monia suuriakin muutoksia muun muassa ikärajojen ja kohdeyleisön parissa.

Seuraavassa uuden päätoimittajan viesti jäsenilllemme ja uuden linjauksen esittely:

– Tervehdys Livegamersin mainiolle väelle; astun nyt suuriin saappaisiin loistavasti hommansa hoitaneen Tiitun tilalle ja onnekseni pääsen nyt paljastamaan jo pitkään vireillä olleet uudistukset, joita pidän todella hyvänä kehityksenä Livegamersin jatkon kannalta.

Nimittäin lapsiaiheen ollessa pinnalla Livegamers lanseeraa Child´s Play -osion sivustolleen, jossa painotetaan huomiota koko perheen peleihin, tapahtumiin ja turnauksiin. Tarkoituksena on tuoda kilpapelaamiseen kokonaisia perheitä ja perheen pienempiä hieman rennommalla otteella. Samalla uuden lapsiystävällisen linjauksen mukaisesti Livegamers luopuu K18-ikämerkintää kantavien pelien turnauksista, liigoista, arvosteluista ja uutisista. Näin muun muassa pitkään palvelleelle Call of Duty -pelisarjalle jätetään Livegamersin piirissä hyvästit. Tämä on suuri askel pidemmälle Livegamersin linjauksessa, jossa jo aiemmin alle 18-vuotiaat eivät saaneet palkintoja kyseisten pelien turnauksista/eivät saaneet osallistua kyseisten pelien turnauksiin ja tällä liikkeellä todella osoitamme omistautumisemme ikärajojen puolesta taistelulle.

Tästä seurauksena syntyvä uusi Livegamers tulee olemaan jokaiselle parempi ja ystävällisempi paikka. Hauskoja ja mieleenpainuvia pelihetkiä toivottaa DSlay – päätoimittaja.

Päivitys: Turnausten ikärajat