Livegamersin päiväturnauksissa taas tuplana toimintaa

Kirjoittanut: Livegamers

12.12.2015

Kuluva viikonloppu tarjoaa Livegamersin käyttäjille FPS-päiväturnauksia kaksin kappalein. Halo 5 siirtyy tänään lauantaina 12. joulukuuta järjestettävän turnauksen jälkeen joululomille, mutta muita FPS-pelejä tullaan vielä pelaamaan päiväpelien merkeissä.
Viimeiset ennen joulua pelattavat Halo 5: Guardians -pelit pelataan Breakout-pelimuodossa. Kuten päiväturnauksien luonteeseen kuuluu, myös tässä turnauksessa joukkueiden kokoonpanot arvotaan. Turnauksen ilmoittautuminen on avoinna klo 15:00 asti ja ensimmäinen pelikierros käynnistyy klo 16:00. Turnaukseen voi ilmoittautua kuka tahansa Livegamersin käyttäjä täällä.

Sunnuntaina 13. joulukuuta on jälleen Call of Duty: Black Ops 3:n vuoro ottaa pelikentät haltuun. 4vs4-muodossa pelattavaan turnaukseen voi ilmoittautua sunnuntaihin klo 14.30 saakka. Joukkueiden kokoonpanot ilmoitetaan klo 15:15 ja ensimmäinen pelikierros potkaistaan käyntiin klo 16:00. Ilmoittaudu mukaan CoD-karkeloihin täällä.

Viikkoa myöhemmin päiväturnausten areenoilla debytoi taktinen toimintapeli Rainbow Six: Siege. Turnaukseen voi jo nyt ilmoittautua täällä.

Livegamers toivottaa mukavia pelihetkiä käyttäjilleen!