Livegamersin uudet peliserverit!

Kirjoittanut: Livegamers

21.11.2003

Livegamers.info on perustanut kaksi kiinteää Xbox peliserveriä rekisteröityneille jäsenilleen, palvelu on toteutettu yhteistyössä Elisan ja Microsoft Oy:n kanssa.
Serverit on suunniteltu toimimaan ympäri vuorokauden, ja niissä tullaan pyörittämään tämän hetken suosituimpia pelejä. Palvelun tarkoituksena on luoda hyvä alusta jäsenillemme pelata isoillakin pelaajamäärillä ongelmitta, sekä mahdollistaa turnausten ja klaanipelien järjestäminen helposti. Kaikki palveluun liittyvät lisätiedot ja servereiden toimintatilan näkee suoraan sivustomme etusivulta.

Servereille pääsee helpoiten käyttäjäksi ensin rekisteröitymällä sivustomme jäseneksi, ja lisäämällä serveritunnukset (LIVEGAMERS SRV1 ja LIVEGAMERS SRV2) Xbox Live -tilinsä ystäväluetteloon, jota kautta ylläpito hyväksyy käyttäjät. Koska ystävälistan koko on maksimissaan 100 käyttäjää, ovat sivustomme aktiivikäyttäjät etusijalla käyttäjiä hyväksyttäessä.

Servereiden toiminnasta vastaa sivuston ylläpito, ja mahdollisista vikatilanteista voi raportoida sähköpostilla: (webmaster@livegamers.info).

Haluamme erityisesti kiittää Elisaa ja Microsoft Oy:ta tarvittavien yhteyksien ja laitteiden järjestämisestä, sekä toivottaa jäsenillemme hauskoja pelihetkiä!