Livegamersin Viikon Valitut

Kirjoittanut: Livegamers

20.04.2015

Viikon aikana ehtii tapahtua paljon, ja jotain on saattanut mennä ohi. Ei hätää, sillä Livegamersin Viikon Valituissa palataan menneen viikon tapahtumiin.
Viime viikolla vietettiin Star Wars Celebration -tapahtumaa Anaheimissa. Tapahtumasta tihkui pieniä tiedonjyviä tulevasta elokuvasta sekä Star Wars Battlefront -pelistä. Uuden trailerin lisäksi Star Wars Battlefrontin kerrottiin saapuvan Xbox Onelle hieman muita aiemmin. Julkaisupäivä Star Wars Battlefrontille Euroopassa on 19. marraskuuta.

Viime viikolla vahvistettiin The Escapistsin saapuminen myös PlayStation 4:lle. Samaten vahvistettiin myös Guitar Hero Liven saapuminen pelikauppoihin loppuvuodesta.

Viime viikolla saatiin Xbox Onella ladattavaksi Goat Simulator, jossa päästään näkemään elämää vuohen silmin, enemmän tai vähemmän realistisesti.

Kaikkiin Livegamersin uutisiin pääset tutustumaan täältä.

Livegamers

Käy kuikuilemassa Livegamersin sosiaalista mediaa, joko Facebookia tai Twitteriä, niin saat ilmoituksen uutisista ensimmäisenä, sekä pääset kurkistamaan aika-ajoin Livegamersin kulisseihin.

Kohtasitko pelissäsi jonkun hauskan tai muuten normaalista poikkeavan hetken? Ota siitä kuva ja jaa se kaikille joko Twitterissä hashtagilla #ViikonValitut tai #Livegamers, tai keskustelualueen screenshot-ketjussa. Parhaat kuvat pääsevät esille ensi viikon Viikon Valittuihin.

Alla viime viikon kuvavalinta, jonka meille jakoi Twitterissä topuX.

Oletko kiinnostunut pelialasta, taidatko kirjoittamisen salat? Oletko intohimoinen turnauspelaaja tai -järjestäjä? Oletko taitava kuvankäsittelijä tai koodaaja? Haluatko mukaan kehittämään Livegamersia muun staffin joukkoon? Livegamers etsii jatkuvasti uusia motivoituneita ihmisiä mukaan tekijätiimiin. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen admins@livegamers.fi