Livegamersin Viikon Valitut

Kirjoittanut: Livegamers

27.04.2015

Viikon aikana ehtii tapahtua paljon, ja jotain on saattanut mennä ohi. Ei hätää, sillä Livegamersin Viikon Valituissa palataan menneen viikon tapahtumiin.
Viime viikolla saatiin uusia kuvakaappauksia ja uutta pelikuvaa tulossa olevasta Mad Maxista. Myös Project Carsista sekä marraskuussa saapuvasta Call of Duty: Black Ops 3:sta saatiin trailerit.

Haluaisitko pelata peliä, jossa päätähtenä on suomalainen tubettaja? Se on kohta mahdollista, sillä suomalainen indie-pelinkehittäjätiimi Panic Art Studios kertoi julkaisevansa vuonna 2016 pelin nimeltä NES-Retku – The Game, jonka päätähtenä pelin nimenkin perusteella hyppii YouTube-videoistaan tutuksi tullut NES-Retku. Saadaanko tulevaisuudessa pelit myös Laeppaviasta ja Justimusfilmsistä?

Kaikkiin Livegamersin uutisiin pääset tutustumaan täältä.

Livegamers

Käy kuikuilemassa Livegamersin sosiaalista mediaa, joko Facebookia tai Twitteriä, niin saat ilmoituksen uutisista ensimmäisenä, sekä pääset kurkistamaan aika-ajoin Livegamersin kulisseihin.

Livegamersin Twitch-kanavalla pelattiin viime viikolla muun muassa State of Decayn Xbox One -versiota.

Kohtasitko pelissäsi jonkun hauskan tai muuten normaalista poikkeavan hetken? Ota siitä kuva ja jaa se kaikille joko Twitterissä hashtagilla #ViikonValitut tai #Livegamers, tai keskustelualueen screenshot-ketjussa. Parhaat kuvat pääsevät esille ensi viikon Viikon Valittuihin.

Alla viime viikon kuvavalinta, jonka meille jakoi screenshot-ketjussa Lolle

Oletko kiinnostunut pelialasta, taidatko kirjoittamisen salat? Oletko intohimoinen turnauspelaaja tai -järjestäjä? Oletko taitava kuvankäsittelijä tai koodaaja? Haluatko mukaan kehittämään Livegamersia muun staffin joukkoon? Livegamers etsii jatkuvasti uusia motivoituneita ihmisiä mukaan tekijätiimiin. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen admins@livegamers.fi