Livegamersin Viikon Valitut

Kirjoittanut: Livegamers

04.05.2015

Viikon aikana ehtii tapahtua paljon, ja jotain on saattanut mennä ohi. Ei hätää, sillä Livegamersin Viikon Valituissa palataan menneen viikon tapahtumiin.
Viime viikolla uutisoitiin Konamin vetäytyvän New Yorkin pörssistä, sekä saatiin ensimmäinen traileri tulevasta Just Cause 3 -pelistä. Otsikoissa nähtiin viime viikolla myös 343 Industries, joka joutui perumaan virallisen Halo-turnauksensa teknisten ongelmien vuoksi.

Ubisoft ja Bungie ovat ojentamassa auttavan käden Nepaliin, jossa sattui hiljattain tuhansia ihmishenkiä vaatinut maanjäristys. Ubisoft Montreal on luvannut osallistua avustustoimenpiteisiin 100 000 dollarin edestä, mikäli lahjoittajat osallistuvat vähintään sen verran Far Cryn nimissä perustettuun Punaisen Ristin avustuskeräykseen. Ottavatko muut pelistudiot mallia Ubisoftin ja Bungien esimerkistä?

Kaikkiin Livegamersin uutisiin pääset tutustumaan täältä.

Livegamers

Viime viikolla avattiin ilmottautuminen Livegamersin Pool Nation FX -turnaukseen. Käy ilmottautumassa mukaan tästä.

Käy kuikuilemassa Livegamersin sosiaalista mediaa, joko Facebookia tai Twitteriä, niin saat ilmoituksen uutisista ensimmäisenä, sekä pääset kurkistamaan aika-ajoin Livegamersin kulisseihin.

Käy tutustumassa myös Livegamersin Twitch-kanavaan.