Livegamersin Viikon Valitut

Kirjoittanut: Livegamers

11.05.2015

Viikon aikana ehtii tapahtua paljon, ja jotain on saattanut mennä ohi. Ei hätää, sillä Livegamersin Viikon Valituissa palataan menneen viikon tapahtumiin.

Viikon aikana uutisoimme muun muassa Bungien hyvin etenevästä hyväntekeväisyystempauksesta Nepalin katastrofin uhreille, ja saimme ensimmäiset tiedonmuruset Battlefield: Hardlinen tulevasta DLC:stä. Ilouutisia oli tarjolla myös kaikille uutta Assassin´s Creedia odottaville, kun Ubisoft ilmoitti julkistavansa pelin tiistaina.

Tulevan Witcher 3:n kovaa vauhtia lähestyvä julkaisu alkaa näkyä myös trailerivolyymissa, ja viikon aikana päästiinkin ihmettelemään muun muassa pelin julmaa maailmaa sekä erinäisiä hirviöitä.

Elävien kuolleiden tappajamestarimme Ouch kävi ottamassa erää zombielaumojen kanssa – State of Decay: Year-One Survival Editionin arvostelu luettavissa tästä.

Kaikkiin Livegamersin uutisiin pääsee tutustumaan täältä.

Kannattaa käydä kuikuilemassa Livegamersin Facebookia ja Twitteriä, näin saa ilmoituksen uutisista ensimmäisenä ja pääsee silloin tällöin kurkistamaan Livegamersin kulisseihin.

Suosittelemme tutustumaan myös Livegamersin Twitch-kanavaan.