Livegamersin Viikon Valitut

Kirjoittanut: Livegamers

25.05.2015

Viikon aikana ehtii tapahtua paljon, ja jotain on saattanut mennä ohi. Ei hätää, sillä Livegamersin Viikon Valituissa palataan menneen viikon tapahtumiin.

Menneellä viikolla tarjoiltiin hyviä uutisia uudesta Doomista haaveileville, kun kerroimme Bethesdan julkistavan uuden Doomin tulevilla E3-messuilla. Myös tulevasta NHL 16 -pelistä saatiin runsaasti tietoja – muun muassa vanhan konsolisukupolven jääminen menneisyyteen. Vähemmän hyviä uutisia taas kuului GTA-dokumentin suunnalta; Take-Two on nostanut oikeusjutun BBC:tä vastaan, ja koko projekti on tällä hetkellä jäissä. Viikon mielenkiintoisin pelijulkistus tulee tällä kertaa Puolasta, jossa Jujubee-studio kehittää peliä Barentsinmerellä uponneesta ydinsukellusvene Kurskista.

Kaikkiin Livegamersin uutisiin pääsee tutustumaan täältä.

Peliarvosteluiden suhteen viikko oli vilkas. PHombre palasi Drangleiciin ja arvosteli Dark Souls II: Scholar of the First Sinin. Ramtoi taas uppoutui The Unfinished Swanin maailmaan, ja Slayah85 kuoli ja viihtyi Bloodbornen parissa.

Päätoimittajamme Spesi pohti kirjoituksessaan pelien herättämiä tunteita. Sipulit silmillä -artikkelin voi käydä lukemassa täällä. Kaaos sai haastattelupenkkiinsä Team Menacen Eyein ja Juunazin – mitä jäi herroille mieleen maaliskuisista Call of Dutyn maailmanmestaruuskisoista? Koko Valokeilassa-haastattelu luettavissa täällä.

Vielä ehtii myös osallistua Livegamersin toukokuun kuvakisaan, jonka palkintona on Dragonball Xenoverse -peli Xbox Onelle ja CoD: Ghosts -pipo.

Kannattaa käydä kuikuilemassa Livegamersin Facebookia ja Twitteriä, näin saa ilmoituksen uutisista ensimmäisenä ja pääsee silloin tällöin kurkistamaan Livegamersin kulisseihin.

Suosittelemme tutustumaan myös Livegamersin Twitch-kanavaan.

Oletko kiinnostunut pelialasta, taidatko kirjoittamisen salat? Oletko intohimoinen turnauspelaaja tai -järjestäjä? Oletko taitava kuvankäsittelijä tai koodaaja? Haluatko mukaan kehittämään Livegamersia muun staffin joukkoon? Livegamers etsii jatkuvasti uusia motivoituneita ihmisiä mukaan tekijätiimiin. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen admins@livegamers.fi