Livegamersin Viikon Valitut

Kirjoittanut: Livegamers

15.02.2015

Viikon aikana ehtii tapahtua paljon ja jotain on saattanut mennä ohi. Ei hätää, sillä Livegamersin Viikon Valituissa palataan menneen viikon tapahtumiin.
Uutiset

Menneen viikon aikana PlayStation-pelaajat pääsivät nauttimaan ilmaisesta PlayStation Plus viikonlopusta. PlayStation-pelaajat saivat muitakin hyviä uutisia, sillä seuraava Titanfall saattaa saapua myös PlayStationille.
Sony jatkoi uutisotsikoissa kiusaamalla Twitter-kansaa tulevalla Killzonella.

Netflixin tuotepäälliköltä saatiin mielenkiintoisia uutisia, kun Neil Hunt kertoi Sonyn julkaisevan parannellun PlayStation 4 -konsolin, joka tukee 4K-videoita. Hunt kertoi myös odottavan samanlaista liikettä Microsoftilta.

Menneellä viikolla saatiin myös ensimmäisiä uutisia kesällä pidettäviin E3-messuihin liittyen, joiden mukaan Bethesda lyö ison vaihteen päälle ja pitää ensimmäisen oman pressitilaisuuden E3-messuilla.

Tiesitkö, että Livegamersin toimitukselle voi lähettää uutisvinkkejä?

Kaikkiin Livegamersin menneen viikon uutisiin pääset tutustumaan
täältä.

Livegamers

Menneellä viikolla saatiin uusia arvosteluita ihan olan takaa, kun Ramtoin sulkakynä päästettiin taas irti, tällä kertaa Tennis in the Facen parissa. Crossed Daggers vuorostaan pääsi arvostelemaan Crimsonlandin. Arvostelut saatiin myös kuulokkeista, kun Slayah85 otti syyniin Tritton Kunait ja iletzu laittoi päähänsä Tritton Kamat.

Livegamersin keskustelualueella on menneellä viikolla jauhettu muun muassa seuraavasta Halosta ja Dying Lightista. Keskustelua herätti myös Xbox One.

Tänään on viimeinen mahdollisuus osallistua Livegamersin ystävänpäiväkilpailuun, jossa kahdelle parhaalle on jaossa 12 kk Xbox Live tai PlayStation Plus -aikaa.

Livegamersin gallupissa kysytään, ovatko DLC:t karanneet käsistä.

Turnauspuolella FIFA 15 Ultimate Team -turnauksen ilmottautuminen on päättynyt ja ensimmäiset pelit alkavat huomenna.

Livegamersin Twitch kanavalla otettiin eilen miehestä mittaa ystävänpäivä lähetyksessä. Tulevia lähetyksiä voi kärkkyä vaikka Livegamersin sosiaalisesta mediasta.