Livegamersin Viikon Valitut

Kirjoittanut: Livegamers

22.02.2015

Viikon aikana ehtii tapahtua paljon ja jotain on saattanut mennä ohi. Ei hätää, sillä Livegamersin Viikon Valituissa palataan menneen viikon tapahtumiin.
Uutiset

Menneellä viikolla päästiin nauttimaan Xbox Liven ultimaattisen pelialen lisäksi myös vuoden 2014 Gamescom-messuilla julkistetun ScreamRiden demosta. Menneellä viikolla saatiin ladattavaksi myös ensimmäinen suomalainen Xbox One -sovellus Filmnet.

Major Nelson kertoi tulevasta Xbox Onen maaliskuun päivityksestä uudella YouTube-videolla. Pelaajat saavat käytettäväkseen muun muassa kuvankaappaukset ja valikkotiilien läpinäkyvyyden hallinnan. Päivitystä menneellä viikolla sai myös Xbox Onen Upload Studio.

Menneellä viikolla kuultiin myös telaketjujen kalinaa, kun
World of Tanksin kerrottiin saapuvan myös Xbox Onelle.

Tiesitkö, että Livegamersin toimitukselle voi lähettää uutisvinkkejä?

Kaikkiin Livegamersin menneen viikon uutisiin pääset tutustumaan
täältä.

Livegamers

Arvostelujen tulvalle ei menneellä viikolla näkynyt loppua, kun arvosteluja saatiin jopa neljä kappaletta. Rone tutustui Unityn velipuoleen, Assassin´s Creed: Rogueen, kun Bordeuxin suurennuslasin alle päätyi nimihirviö Lara Croft and the Temple of Osiris.

Oneima vuorostaan tarttui veriseen kirveeseen ja kertoi tarinansa Dying Lightin parissa, kun Ramtoi otti jälleen sulkakynän käteensä ja palasi rippikouluvuoteensa The Order: 1886:n parissa.

Livegamersin keskustelualueella keskustelua on herättänyt The Order: 1886, Xbox Liven ultimaattinen peliale, sekä Halo: The Master Chief Collection ja tv-sarjat.

Livegamersin gallupissa kysytään, ovatko pelien DLC:t karanneet käsistä?

FIFA 15 Ultimate Team -turnauksen ensimmäinen kierros on saatu päätökseen.

Livegamersin Twitch-kanavalla striimailtiin menneellä viikolla Last of Usia Ronen johdolla. Perjantain ja Lauantain välisenä yönä nähtiin JJR:n The Order: 1886 läpipeluu. Tulevia lähetyksiä voi kärkkyä Livegamersin sosiaalisesta mediasta.