Livegamersin Viikon Valitut

Kirjoittanut: Livegamers

09.03.2015

Viikon aikana ehtii tapahtua paljon, ja jotain on saattanut mennä ohi. Ei hätää, sillä Livegamersin Viikon Valituissa palataan menneen viikon tapahtumiin.
Uutiset

Viime viikolla saatiin kauan odotettu päivitys Halo: The Master Chief Collectioniin, huhuiltiin Phil Harrisonin jättävän Microsoftin, sekä saatiin uutta pelikuvaa The Witcher 3:sta.

Menneellä viikolla Microsoft plajasti Game Developers Conferensissa pitkän listan Xbox Onelle saapuvia indie-pelejä. Mukana on muun muassa Wasteland 2. Täyden listan tulevista indiejulkaisuista voit katsoa täältä.

Jos mieli tekee lisää Wolfensteinia ja kuolevia natseja, niitä saa 5. toukokuuta, kun Wolfenstein: The New Orderin itsenäinen lisäosa Wolfenstein: The Old Blood saapuu kauppoihin. Natseja päästään lahtaamaan ennen The New Orderin tapahtumia, jolloin Hitlerin Natsi-Saksa on vain rutistuksen päässä toisen maailmansodan voitosta.

Kaikkiin Livegamersin menneen viikon tapahtumiin pääset tutustumaan täältä.

Tiesitkö, että Livegamersin toimitukselle voi lähettää uutisvinkkejä?

Livegamers

Menneellä viikolla Crossed Daggers kaivoi laatikosta vanhan päiväkirjansa ja palasi takaisin teinivuosiinsa Life Is Strangen parissa. Olisiko teini-ikä ollut helpompaa, jos olisi pystynyt kelaamaan aikaa taaksepäin?

Menneellä viikolla vastattiin Livegamersin käyttäjien pyyntöihin, sillä keskustelualueen viesteihin voi nyt antaa plussaa.

Livegamersin Twitch-kanavalla otettiin viime viikolla miehestä mittaa muun muassa UFC:n parissa.

Livegamersin Twitch-kanavan tulevia lähetyksiä voi kuikuilla vaikka Livegamersin sosiaalisesta mediasta.