Livegamersin Viikon Valitut

Kirjoittanut: Livegamers

23.03.2015

Viikon aikana ehtii tapahtua paljon, ja jotain on saattanut mennä ohi. Ei hätää, sillä Livegamersin Viikon Valituissa palataan menneen viikon tapahtumiin.
Viime viikolla saatiin uutisia, joiden mukaan vanhat kaunat on unohdettu, silllä Call of Duty -studio Infinity Wardin viisi vuotta sitten jättänyt Todd Alderman palaa takaisin studion kokoonpanoon. Menneellä viikolla saatiin uutisia Xbox Onelle saapuvasta sovelluksesta, joka etsii pelaajille pelikumppaneita. Kyseessä on Overdog, joka muistuttaa treffipalvelua, mutta mahdollistaa pelikavereiden löytämisen elämänkumppanin sijaan.

Jo jonkin aikaa hiljaiseloa viettäneestä Star Wars: Battlefrontista luvataan näyttää pelikuvaa Anaheimissa järjestettävissä Star Wars Celebration -tapahtumassa huhtikuussa. Vuodesta 2015 on tulossa korviahivelevää aikaa Star Wars -faneille, kun valkokankaille saadaan uusi elokuva ja kotiin pelattavaksi uusi Battlefront, josta edellinen osa julkaistiin kymmenen vuotta sitten.

Liikaa vapaa-aikaa? Miksipä ei kaivaisi Halo 3 -levyltä käyttämättömiä välivideoita. Eräs Halo 3 -fani on onnistunut edellämainitussa ja nyt välivideot on nähtävissä myös youtubessa. Vuonna 2007 julkaistun Halo 3:n välivideot edustivat aikanaan konsolien graafista huippua. Kuinka on vuonna 2015?

Kaikkiin Livegamersin menneen viikon tapahtumiin pääset tutustumaan täältä.

Tiesitkö, että Livegamersin toimitukselle voi lähettää uutisvinkkejä?

Livegamers

Pophead heitti nostalgialasit silmille ja hyppäsi remasteroidun ensimmäisen Resident Evilin maailmaan uudessa arvostelussa.

Livegamersin päätoimittaja, jokaisen pelaajan sanansaattaja, tuttavallisemmin Spesi otti kimmokkeen Helsingin Sanomien julkaisemasta kolumnista, jossa käsiteltiin lasten pelaamista ja sitä, miten lasten olisi parempi ilman turmelevia pelejä. Lue Spesin kasvatusvinkit uudesta artikkelista.

Livegamersin Twitch-kanavalla pelattiin viime viikolla muun muassa Battlefield Hardlinea sekä Resident Evil: Revelations 2:ta.

Livegamersin etusivu sai viime viikolla uudistusta, kun shoutboxin yläpuolelle saatiin Livegamersin Twitch-kanavan ohjelmalista, josta jokainen näkee seuraavien kolmen tulevan striimin ajankohdat.

Viime viikolla polkaistiin käyntiin Halo: CE 2v2 Origins -turnauksen ilmoittautuminen. Aikaa ilmottautua turnaukseen on 29.3. asti.

Käy kuikuilemassa Livegamersin sosiaalista mediaa, joko Facebookkia tai Twitteriä, niin saat ilmoituksen uutisista ensimmäisenä, sekä pääset kurkistamaan aika-ajoin Livegamersin kulisseihin.