Livegamersin Viikon Valitut

Kirjoittanut: Livegamers

06.04.2015

Viikon aikana ehtii tapahtua paljon, ja jotain on saattanut mennä ohi. Ei hätää, sillä Livegamersin Viikon Valituissa palataan menneen viikon tapahtumiin.
Viime viikolla saatiin uutisia, joiden mukaan pelistudio Slightly Mad hyvittää pelaajille Project Carsin myöhästymistä kuukausittain uusilla ilmaisilla autoilla. Menneellä viikolla saatiin kauan odotettu uutinen seuraavan Halon julkaisupäivästä, joka uutisten mukaan on 27. lokakuuta. Viime viikolla vietettiin aprillipäivää, jolloin Dying Lightiin saapui erä pilalle mennyttä rokotetta, joka antoi pelaajalle supervoimat 24 tunnin ajaksi.

Vuoden 2014 E3-pelimessuilla monet yllättänyt ja suomalaisen pelikansan kunniaa nostattanut Quantum Break ei saavukkaan pelikauppoihin tänä vuonna. Quantum Breakin kerrotaan saapuvan kauppoihin ensi vuonna. Remedyn Sam Lake lupaili tämän ylimääräisen ajan menevän hyötykäyttöön ja pelin viilaamiseen. Valmista Quantum Breakia päästään siis pelaamaan ensi vuonna.

Moni 90-luvulla syntynyt varmasti muistaa sen pelin, josta puhuttiin ala-asteen välitunneilla ja pelattiin kirjastossa koulun jälkeen, koska kotona ei vielä ollut laajakaistaa. Kyseessä on tietenkin Runescape. Viime viikon uutisten mukaan Codemastersin toimitusjohtaja on siirtymässä Runescapen takana seisovan Jagexin toimitusjohtajaksi. Saadaanko Runescapeen uuden toimitusjohtajan myötä kenties formuloita?

Kaikkiin Livegamersin menneen viikon tapahtumiin pääset tutustumaan täältä.

Tiesitkö, että Livegamersin toimitukselle voi lähettää uutisvinkkejä?

Livegamers

Livegamersissa on käynnissä pääsiäisen kilpailuputki, johon voi osallistua vielä tänään. Osallistu joko munajahtiin tai pelihahmon tunnistukseen. Keskustelualueella on käynnissä arvonta, josta voit voittaa 50 euron PSN-lahjakortin tai Minecraftin Xbox Onelle.

Psst, yksi munista löytyy pääpalkintoon liittyvästä arvostelusta.

Käy kuikuilemassa Livegamersin sosiaalista mediaa, joko Facebookkia tai Twitteriä, niin saat ilmoituksen uutisista ensimmäisenä, sekä pääset kurkistamaan aika-ajoin Livegamersin kulisseihin.

Livegamersin Twitch-kanavan tulevat lähetykset näet etusivun lähetys aikataulusta.